arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim :think:

ahmet_gergin demiş ki:
arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim :think:
Sorunuzu Cevaplamaya Çalışayım:

Eğer Nüker(Nükeci) Olcam Diyosanız Full İnt Gidip Sword - Shield Kullanmanız Daha Makul Olur
Ancak Hybrit İstiyorsanız 7 İnt - 1 Str Gidebilrisiniz Tabi Tercihlere Görede Bunu 5'e 2 Yapanlarda Var
Elinizdeki Weapon'da Spear Olmalıdır...Kolay Gelsin İyi Forumlar Dilerim...

Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str :headbang:

Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana :mrgreen: Full int bow bir başka yahu :starving:

HolyDesolation demiş ki:
Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str :headbang:

Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yana :mrgreen: Full int bow bir başka yahu :starving:

104 Lv Full İnt Charım Var Deli Gibi Sarıo Walla :mrgreen:
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 8)

_SVAROG_ demiş ki:
HolyDesolation demiş ki:

katılyıorum nuker dediğin full int olmalı summer4:

suqua demiş ki:
_SVAROG_ demiş ki:
HolyDesolation demiş ki:

katılyıorum nuker dediğin full int olmalı summer4:
Bırakın ya :mrgreen:

Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen 8)[/quote]

katılyıorum nuker dediğin full int olmalı summer4:[/quote]
Bırakın ya :mrgreen:[/quote]

Bıraktımmmmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Char dediğin ya pure str ya pure int olur.. ikisinin arasında bişey güzel olabilir ama eksiği çok olur.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence

Wax Whine demiş ki:
Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. :cry: Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...

+Dejavu+

Bilgiliyim
Wax Whine demiş ki:
Fire cold Heuksal nuker tüm buildlere taş çıkartabilir bence ve setide tabiki protector olmalı wariorla pvp yaparken zevkli olabilir ^^ şahsen 110 fire cold heuksal nukerim var 10 lvl str hybirt full nova pro dizdim ve gayette zevkli pvp ediyorum wariorlarla arkadaş bence heuksal fire cold yapsın nuker cool2:

HolyDesolation demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte. :cry: Ah hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...
Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.

hybrid char aslında iyi olabilri diye düşünüyorm çünkü chinlerin eu'lardan tek + sı hybrid yapılandırma yapabilmeeleridir belki bu anlamda eu'lara rakip olabilirler.. ama bugüne kadar ayarı tam tutturmuş bi hybrid charda göremedm genelde full int ve full str lere yatıyorlar (eşit-yaklaşık itemlerde)
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak :P

+Dejavu+

Bilgiliyim
1mFuX demiş ki:
hybrid char aslında iyi olabilri diye düşünüyorm çünkü chinlerin eu'lardan tek + sı hybrid yapılandırma yapabilmeeleridir belki bu anlamda eu'lara rakip olabilirler.. ama bugüne kadar ayarı tam tutturmuş bi hybrid charda göremedm genelde full int ve full str lere yatıyorlar (eşit-yaklaşık itemlerde)
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak :P
İmzama bak :) + Gel odine gösterem ayarı tam tutulmuşmu sen test et :wink1:

+Dejavu+

Bilgiliyim
eagle1016 demiş ki:
HolyDesolation demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.
10 lvl str spear FTW cool2:

Yukarı Alt