arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim 

![]() |
Sorunuzu Cevaplamaya Çalışayım:ahmet_gergin demiş ki:arkadaşlar spear nuker için hybrdi mi olmalı yoksa full int mi hybrid se kaça int kaç str olmalı açıklarsanız sevinirim![]()
HolyDesolation demiş ki:Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str![]()
Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yanaFull int bow bir başka yahu
![]()
katılyıorum nuker dediğin full int olmalı_SVAROG_ demiş ki:HolyDesolation demiş ki:Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str![]()
Full int hiç bir zaman sarmaz diyicem de rSroda bende 52 full int bow kastım cumadan bu yanaFull int bow bir başka yahu
![]()
104 Lv Full İnt Charım Var Deli Gibi Sarıo Walla![]()
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen![]()
Bırakın yasuqua demiş ki:katılyıorum nuker dediğin full int olmalı_SVAROG_ demiş ki:HolyDesolation demiş ki:Bana göre daha sağlam olmak istiyorsan hybird olmalısın.Hatta şunu 5-2. 5 level int 2 level str![]()
![]()
104 Lv Full İnt Charım Var Deli Gibi Sarıo Walla![]()
Her Char Güzeldir Ancak Kullanmasını Bilirsen![]()
![]()
Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte.Wax Whine demiş ki:Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
Fire cold Heuksal nuker tüm buildlere taş çıkartabilir bence ve setide tabiki protector olmalı wariorla pvp yaparken zevkli olabilir ^^ şahsen 110 fire cold heuksal nukerim var 10 lvl str hybirt full nova pro dizdim ve gayette zevkli pvp ediyorum wariorlarla arkadaş bence heuksal fire cold yapsın nukerWax Whine demiş ki:Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git bence
Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.HolyDesolation demiş ki:Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte.Wax Whine demiş ki:Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git benceAh hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...
İmzama bak :) + Gel odine gösterem ayarı tam tutulmuşmu sen test et1mFuX demiş ki:hybrid char aslında iyi olabilri diye düşünüyorm çünkü chinlerin eu'lardan tek + sı hybrid yapılandırma yapabilmeeleridir belki bu anlamda eu'lara rakip olabilirler.. ama bugüne kadar ayarı tam tutturmuş bi hybrid charda göremedm genelde full int ve full str lere yatıyorlar (eşit-yaklaşık itemlerde)
bana sorarsan fire cold spear yada fire cold bicheon derim... ama daha dün sro'ya girdim ve son shieldli snow açık olan ss'in son +5 glavieli chardan daredevil skilinin 2. vuruşnda 31k crit yediğini gördm...
en iisi sen oyunu bırak![]()
10 lvl str spear FTWeagle1016 demiş ki:Katılıyorum hybrite kimse cesaret edemiyor. Ama ben ediyorum. spear yap charı 7-1 yada 6-1 yap cold lıgth ac sonrasını bırak spear yapsın.HolyDesolation demiş ki:Hybird denemeye cesaret edemiyor kimse işte.Wax Whine demiş ki:Hybrid buildi yapılandırması ve kullanılması çok zor bir builddir. Altından kalkamazsın. Full int light cold bicheon el yakma liht s/s git benceAh hybird bow'un tadı yoktur. 5-2 hybird int bow...