Sadece kadının göğüslerimi. :lol: O kadarını Trt bile verir. :P
A Adith Kayıt 6 Haziran 2008 Mesajlar 4.529 Beğeniler 0 Şehir TeXas 29 Ağustos 2010 #81 Sadece kadının göğüslerimi. O kadarını Trt bile verir.
C Cobalt Kayıt 7 Ocak 2008 Mesajlar 2.494 Beğeniler 0 Şehir X:-3776 Y:1013 29 Ağustos 2010 #82 MainMagic demiş ki: T0XlC demiş ki: Adith demiş ki: Sansürsüz hiç bir kanalda yayınlayamazlar.İnternetten izleyin kesinlikle. Daha fazla görüntüle... katılıyorum Türkiye televizyonları daha bu diziye hazır değil Daha fazla görüntüle... e2 de true blood mu ne o dizide kadinin gogusleri sansursuz gordum.Olmaz diye bisey yok Daha fazla görüntüle... Kardeşim Trueblood'ta çok açık sahneler yok varsada sadece kadınlarda oluyo, Spartacus'te gladyatörler don gitmeden dolanıyo TV'de gösterilmez.
MainMagic demiş ki: T0XlC demiş ki: Adith demiş ki: Sansürsüz hiç bir kanalda yayınlayamazlar.İnternetten izleyin kesinlikle. Daha fazla görüntüle... katılıyorum Türkiye televizyonları daha bu diziye hazır değil Daha fazla görüntüle... e2 de true blood mu ne o dizide kadinin gogusleri sansursuz gordum.Olmaz diye bisey yok Daha fazla görüntüle... Kardeşim Trueblood'ta çok açık sahneler yok varsada sadece kadınlarda oluyo, Spartacus'te gladyatörler don gitmeden dolanıyo TV'de gösterilmez.