Ögle saatlerinde konuyu acdıgını gördüm,merakla girip izledim o günün gecesinde bitirdim 13 bölümü birdenextraloob demiş ki:kısa sürede bitiririm tek bu dizi kaldı ilk bölümü izledim gerisini sıradan bitiririm![]()

Ögle saatlerinde konuyu acdıgını gördüm,merakla girip izledim o günün gecesinde bitirdim 13 bölümü birdenextraloob demiş ki:kısa sürede bitiririm tek bu dizi kaldı ilk bölümü izledim gerisini sıradan bitiririm![]()
Crisis demiş ki:Ögle saatlerinde konuyu acdıgını gördüm,merakla girip izledim o günün gecesinde bitirdim 13 bölümü birdenextraloob demiş ki:kısa sürede bitiririm tek bu dizi kaldı ilk bölümü izledim gerisini sıradan bitiririm![]()
![]()
Her bölümü +18 siddet,sex,küfür iceren süper bir basyapıt
![]()
Ahahahah ilk bölümdeki esmer hatun favorim.extraloob demiş ki:Crisis demiş ki:Ögle saatlerinde konuyu acdıgını gördüm,merakla girip izledim o günün gecesinde bitirdim 13 bölümü birdenextraloob demiş ki:kısa sürede bitiririm tek bu dizi kaldı ilk bölümü izledim gerisini sıradan bitiririm![]()
![]()
![]()
hatunlar taş yapıt![]()
![]()
![]()
Öyle tasın üstüne tas koyarım benextraloob demiş ki:Crisis demiş ki:Ögle saatlerinde konuyu acdıgını gördüm,merakla girip izledim o günün gecesinde bitirdim 13 bölümü birdenextraloob demiş ki:kısa sürede bitiririm tek bu dizi kaldı ilk bölümü izledim gerisini sıradan bitiririm![]()
![]()
![]()
hatunlar taş yapıt![]()
![]()
![]()
reddwil54 demiş ki:sa abiler.ben size birşey danışacaktım.63lwl int çiyim.7500 sp var ama yetmiyor cok zorlanıyorum.lwl düşmekten başka bir çare varmı.birde snow shield ve ateşte vücut yakmayı açayım mı???ateş ve elektrikçiyim.Acil Yardım.
evet ama iyileştiği söyleniyorJosephine demiş ki:Bu başrol oyuncusu kanser hastası,dizi yarım kalmamışmıydı?
Zaten şuan sadece 1.sezon var.Josephine demiş ki:Bu başrol oyuncusu kanser hastası,dizi yarım kalmamışmıydı?
reddwil54 demiş ki:sa abiler.ben size birşey danışacaktım.63lwl int çiyim.7500 sp var ama yetmiyor cok zorlanıyorum.lwl düşmekten başka bir çare varmı.birde snow shield ve ateşte vücut yakmayı açayım mı???ateş ve elektrikçiyim.Acil Yardım.
aha bi apaçı daha Copy-Paste stylereddwil54 demiş ki:sa abiler.ben size birşey danışacaktım.63lwl int çiyim.7500 sp var ama yetmiyor cok zorlanıyorum.lwl düşmekten başka bir çare varmı.birde snow shield ve ateşte vücut yakmayı açayım mı???ateş ve elektrikçiyim.Acil Yardım.
elektrikçi apaçiToo demiş ki:aha bi apaçı daha Copy-Paste stylereddwil54 demiş ki:sa abiler.ben size birşey danışacaktım.63lwl int çiyim.7500 sp var ama yetmiyor cok zorlanıyorum.lwl düşmekten başka bir çare varmı.birde snow shield ve ateşte vücut yakmayı açayım mı???ateş ve elektrikçiyim.Acil Yardım.![]()