sanki bana Frozen oyununu anımsattıTWEETY demiş ki:benim imzamıda yorumlayın![]()
ben sizinkini yorumladım XD

![]() |
sanki bana Frozen oyununu anımsattıTWEETY demiş ki:benim imzamıda yorumlayın![]()
ben sizinkini yorumladım XD
ronin in eski imzasından bahsediosun galiba Rolling Eyesnacru demiş ki:aga azından ters tuttugu bi haç var işte ne benzeticem kolye gibi bişe haliba sapını da yutmus![]()
extraloob demiş ki:ronin imza arşivi olmadan ronin kimmiş derim dicem üstad olduğun için diyemiyorum gözlerinden öpüyorum.
imzamın üzerine imza yok der boynuna dolarım ron![]()
ahahaha ron copy paste master yaz hacım sen imzana ben ne yazsam cp yapmisin.Ronin demiş ki:imzamın üzerine imza yok der boynuna dolarım ron
Zuhahaha
hehe katılıom tekrar tekrar bende başlıcam dur bi code a takıldımda yüklerkenextraloob demiş ki:ps de üstadsın hacım asla lafımız olamaz Cool
sadece cs2 de değil hepsinde word gibi sonradan efekt katıosunnacru demiş ki:ya sanedeki yazıları nasıl yapıyon cs2 de benimki word gibi![]()
Öğrenmişte millete akıl veriyo bak sennuk3r_tr demiş ki:sadece cs2 de değil hepsinde word gibi sonradan efekt katıosunnacru demiş ki:ya sanedeki yazıları nasıl yapıyon cs2 de benimki word gibi![]()
Tabi doğrusuda o zaten .. extraokknuk3r_tr demiş ki:![]()
bari öğrendiğimiz kadarıyla millete faydalı olalım
![]()