![]() |
FeeL demiş ki:Çok mu mutlu oldun ? Adam o chara item dizmek için,ne kadar çok masraf harcamıştır kim bilir...
Uzanamadığı ciğer pis abisi :)Lithium demiş ki:FeeL demiş ki:Çok mu mutlu oldun ? Adam o chara item dizmek için,ne kadar çok masraf harcamıştır kim bilir...
Bizimkiler pvp'ye gidiyordur. Adama 4 vs 1 yaparlar o da kesince küfrederler. Sonra adam cevap verince bu Türk düşmanı derlerFeeL demiş ki:Kimse kimseye,boş yere küfür etmez. ^^
Sakinle sen biraz bakiyim ..WaNNaBe demiş ki:videoyu ÇOK İYİ izle adama 46 ws 1 yapıolar banamısın demio bumu yani ?
Fre3sTyLe demiş ki:Ya YabancılarıN Türkleri Sevmemesinin Nedeni Yine Türklerdir...KS Bizde Scammer Bizde Küfür Bizde Pvpde Yapma Dedıkce Yapma Bizde Adamlar Bizi Neden Sevsin ki ???
Adama yapalım her bir haltı, sonra niye bize küfür ediyor...WaNNaBe demiş ki:kardeşim haklısın ama gay turks stupid turks demelerini gerektirmez yAw galba bunlar çok türk dayağı yemek istio![]()
İşte ben de her yerde bu fikri savunuyordum. Ama sonra adımı bazı hastalıklı insanlar Türk düşmanına çıkardılar. O günden beri bu tür olaylara karışmıyorum.Lithium demiş ki:Adama yapalım her bir haltı, sonra niye bize küfür ediyor...WaNNaBe demiş ki:kardeşim haklısın ama gay turks stupid turks demelerini gerektirmez yAw galba bunlar çok türk dayağı yemek istio![]()
Bu kadarCaN_KsK demiş ki:Adamlara hiç bir ters hareket yapmadım ne pvp lerine karıştım,ne pk oldum,ne partyden attım ,ne de pvpde beni kestikleri için küfür ettim güzel güzel geçiniyoruz.
oohhh sana inat düzdü o char kesinWaNNaBe demiş ki:adam düzmüş charı :S![]()