Kocaman hayatımı , ömrümü kaybettim. Eskiden silkroad beni yönetiyordu ben onu yönetmiyordum diyebilirim. Bundan tam 4-5 yıl önce başladım bu lanet olası oyuna 2008-2009 yılları arası yaşım daha 13-14 falandı velettik. 8.sınıfta acayip okuldan kaçmaya başladım hatta başladık sınıfça kaçıp internetlere ama öyle 4-5 kişi oynamıyor silkroad'ı internet sabahın 7 sinde açılıyor 8de full dolu 1tane boş masa bulamazsın o derece silkroad oynuyorlardı. Vesselam lise 1 e geçtik ama tabi SBS ' ye ilk girenlerdendim 6.sınıfta 350 puan alırken 7.sınıfta 300 puana düştüm ve 8.sınıfta 270 puanla Endüstri meslek yani erkek meslek sadece erkeklerin olduğu bi liseye gittim bizim burada en kötü lise denilir

9.sınıfta yarı dönemde devamsızlıktan dondurdum , 1sene sanayide çalıştım öteki sene tekrar okula başladım tabi silkroad'ı bıraktım o sene 1tane bile zayıfım yoktu. 10.sınıfa geçtim Torna tesviye bölümü duymuşsunuzdur belki Türkiye'nin en büyük limanı olacak olan Çandarlı limanına girip çalışmayı düşünüyordum fakat olmadı 10.sınıfın yarı döneminde çatlak verdi ve ip inceldi , motor aldım ve motorlada kaza yaptım 1ay sonra ve orada ip koptu o arada sevgilimle ilişkim bitti ve sonra izmire taşındım izmirde akrabamın dayımın yanında çalışmaya başladım farkına vardım ki ev ev üstüne olmuyor , taş taş üstüne konmuyor. 3 ay sonunda eve geldim ve sevgilimi hala unutamadım ve eve geleli aşağı yukarı 6ay oluyor muavinlik yaptım 2-3ay kadar oradan çıktım şimdide silkroadın elimden aldığı hayatımı okulumu tekrardan kazanmaya çalışıyorum açık öğretime yazılıyorum hayırlısıyla dahada online oyun oynamam oynasamda ben onu yöneteceğim o beni yönetmeyecek
Düşünsenize benim tertiplerim bu sene 2013-2014 'öğrenim yılında üniversiteye hazırlanacak okulu bitircek ve ben askere gitmeden önce okulu bitireceğim.
Kısaca ömrümü çaldı.