Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!
Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3'ten aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim valla olmadi:
Öğretmez olaydım sana lanet olası oyunu daral:

Kocaman hayatımı , ömrümü kaybettim. Eskiden silkroad beni yönetiyordu ben onu yönetmiyordum diyebilirim. Bundan tam 4-5 yıl önce başladım bu lanet olası oyuna 2008-2009 yılları arası yaşım daha 13-14 falandı velettik. 8.sınıfta acayip okuldan kaçmaya başladım hatta başladık sınıfça kaçıp internetlere ama öyle 4-5 kişi oynamıyor silkroad'ı internet sabahın 7 sinde açılıyor 8de full dolu 1tane boş masa bulamazsın o derece silkroad oynuyorlardı. Vesselam lise 1 e geçtik ama tabi SBS ' ye ilk girenlerdendim 6.sınıfta 350 puan alırken 7.sınıfta 300 puana düştüm ve 8.sınıfta 270 puanla Endüstri meslek yani erkek meslek sadece erkeklerin olduğu bi liseye gittim bizim burada en kötü lise denilir :D 9.sınıfta yarı dönemde devamsızlıktan dondurdum , 1sene sanayide çalıştım öteki sene tekrar okula başladım tabi silkroad'ı bıraktım o sene 1tane bile zayıfım yoktu. 10.sınıfa geçtim Torna tesviye bölümü duymuşsunuzdur belki Türkiye'nin en büyük limanı olacak olan Çandarlı limanına girip çalışmayı düşünüyordum fakat olmadı 10.sınıfın yarı döneminde çatlak verdi ve ip inceldi , motor aldım ve motorlada kaza yaptım 1ay sonra ve orada ip koptu o arada sevgilimle ilişkim bitti ve sonra izmire taşındım izmirde akrabamın dayımın yanında çalışmaya başladım farkına vardım ki ev ev üstüne olmuyor , taş taş üstüne konmuyor. 3 ay sonunda eve geldim ve sevgilimi hala unutamadım ve eve geleli aşağı yukarı 6ay oluyor muavinlik yaptım 2-3ay kadar oradan çıktım şimdide silkroadın elimden aldığı hayatımı okulumu tekrardan kazanmaya çalışıyorum açık öğretime yazılıyorum hayırlısıyla dahada online oyun oynamam oynasamda ben onu yöneteceğim o beni yönetmeyecek :nod:
Düşünsenize benim tertiplerim bu sene 2013-2014 'öğrenim yılında üniversiteye hazırlanacak okulu bitircek ve ben askere gitmeden önce okulu bitireceğim. :oops:
Kısaca ömrümü çaldı. daral:

En başlarda çok şey kaçırıyordum arkadaşlarımla halısaha maçları,kız arkadaşlarımla dışarı çıkma vs vs. sonra fark ettim ki silkroad bütün oyunlar gibi normal bir oyun heleki sen bilgisayar başında yokken devam edebilirken neden başında durayım ki dedim ondan sonra bota bırakıp dışarı çıkmaya başladım ondan sonra da pek bir şey kaçırmadım.Herşeyin yeri ve zamanı olduğunu öğrenince pişman olacağın bir şey olmuyor. :)

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Şuan 20 yaşındayım ve silkroadta kaybettiğim zaman ne mi? tamı tamına 8 sene kaybettim gece gündüz demeden oynadım şuan bir getirisi oldu mu? Hayır olmadı o yüzden tavsiye etmem keşke ona harcayacağım zamanı WoW'a harcasaymışım gözüm kapalı gitmezdim. :D

Hayatımda en hareketli olucağım zamanı koltukta oturarak harcadım.

Bu mesaj Saian S.S rumuzlu uyeden alinti yapildi
Saian S.S demiş ki:
Şuan 20 yaşındayım ve silkroadta kaybettiğim zaman ne mi? tamı tamına 8 sene kaybettim gece gündüz demeden oynadım şuan bir getirisi oldu mu? Hayır olmadı o yüzden tavsiye etmem keşke ona harcayacağım zamanı WoW'a harcasaymışım gözüm kapalı gitmezdim. :D

Hayatımda en hareketli olucağım zamanı koltukta oturarak harcadım.
Demi kızlar ortamlar falan felan. :D Biz sadece sevgili yapıp kafeye giderdik ama uyuyormuşuz. :D
Kuzenime silkroad öğreteceğim diye 2yıl çıktığım sevgilime 1hafta cevap vermedim telefonumu kapadım , facebook'u dondurdum ve kız 1hafta sonra ayrılmıs 1bucuk hafta sonra geriye açtığımda telefonu bitti diye bi mesaj geldi o kadar. :detective: He bide bende kötü yaptım ya kızla hep hayalimiz kar yağınca kar topu savaşı yapmaktı kar yağdığı gün ayrıldı bide ne koydu biliyor musun velasıl silkroad yüzünden hayatımda en değer verdiğim kişilerden birini kaybettim ve daha niceleri zaten birinciyi kaybedince iki üç diye sıralandı. :mrgreen: @Cool Angel hep senin işin bunlar feeder bozuntusu. summer3:

Tüm yorumları okudum halime şükrettim :D
İyi bir Anadolu lisesini kazanabilirdim bundan dolayıda belki hedeflediğim üniversiteye gidebilirdim sağlık olsun pişman değilim.Belki iyi bir oyuncu olmadığım içindir , en yüksek charım 54dü , 9a geçince 78 yaptım bıraktım.
Ama tek tavsiyem var , 12. sınıfdayken asla oyun oynamayın 1yıl sıkın kendinizi , üniversite çok rahat ders filan çalışmıyom böyle giderse hazırlıkta kalacam :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
daha demin LSro Arcadia'yı indirmiş bulunmaktayım ve kasmaya başladım :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
aynen öyle yapıcak birşey yok , arkadaş çevrem wow oynasaydı tamamen wowa sarardım da malesef

Valla benim arkadaşlarda lole sardıda onlarda artık millete sarıyo oyundaki yozlar yüzünden bıraktılar bırakcaklar :D

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Silkroadtan zevk alıp almadığımı anlamıyorum ama ısrarla oyunu oynamaya devam ediyorum :oops: :oops:

Silkroad ilkokul,-lise hayatimi, lol de universite hayatimi mahvetti.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
20 kere de soyledigim gibi silkroad yuzunden lise konusunda hicbir sorun yasamadim turkiyenin en iyi anadolu liselerinden birine girdim ama lol napar bilmem makara:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
20 kere de soyledigim gibi silkroad yuzunden lise konusunda hicbir sorun yasamadim turkiyenin en iyi anadolu liselerinden birine girdim ama lol napar bilmem makara:
kanki her türlü bi üniversiteye girersin ama vize final bütte sıçacaksın ünide :D bölüme geçtiğime ilk gün girdik sınıfa baktım 3 kişi arkamızda lol konuşuyolar öyle öyle tanışa tanışa tam 26 kişinin lol oynadığını öğrendim sınıfta zaten 36 37 kişiyiz düşün :D

Silkroad'ı bırakalı uzun zaman oldu , aynı şekilde çok uzun zamanda oynadım.

Lisede tekrar yapmama sebeb olmuştur. Sabahları okula gidiyorum diye evden cıkar internet cafede akşama kadar silkroad oynardım devamsızlıktan sınıfta kalmıştım.

Şuanda bakıyorum tekrar başlıyım oynayım diyorum vakit geçiriyim diyorumda olmuyo bir gram içimden gelmiyor ama neyi farkettim biliyomusunuz ..

Silkroad oynarkende yalnızdım , şimdide öyle.. :)

Hiçbir şeyi kaçırmadım.

Plan-Program konusunda son derece tutucu bir tavır sergiliyordum. Lise dönemimde zaten online oyunlara karşı ilgi-alakam dibe vurmuştu. Üniversite sınavı gelip çattığındaysa online oyunlara son bir darbe vuruldu. Tamamen koptum. Silkroad yüzünden kaçırdığım herhangi bir şey olmadı ama tam tersi hayatımda önem verdiğim bazı detaylardan Silkroad kaçtı. :)

Açıkçası bir online oyuna sapkınlık derecesinde bağımlılığı sağlıklı bulmuyorum. Bu nane yüzünden hayatında başarısız olan insanları gördükçe üzülüyorum. Belki diyorum, bu bir cezadır; muteber ve makbul olanın oyunlar olmadığını görmelerini sağlamıştır diyorum. Sonra gene ister istemez üzülüyorum insanımız için. Oyun oyundur, tadında bırakmasını bilmeli. Hayatı ele geçirmesine izin vermemesi. Sosyal yaşam devam ederken saatlerce bilgisayar başında ömrünü harcamak... Acınası bir husus.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt