Takımı
Besiktas
Evet konu gayet açık, Silkroad oynayağım diye, unique keseceğim diye, savaşa gireceğim diye vs reel hayatınızda neleri kaçırdınız, nelerden mahrum kaldınız ?

Takımı
Besiktas
EmmaW demiş ki:
çok daha iyi bir anadolu lisesi kazanabilecekken sıradan anadolu lisesine gittim sro yüzünden :lol:
+1
eglenceyi kacirdim hayata 1 sene geriden basladim(tekrarim) arkadaslarimi kirdim sevgilimden bile ayrildigim oldu

Takımı
Seçiniz...
Bu gidişle bende kalıcam gibi yol yakınken bırakmak lazım 3 tane 1 var :( 2. döneme silkroadsız gırmelıyım sadnessla1

arkadaşlarımla geçirceğim vaktilerimi silkroadda geçirdim.

Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!

Takımı
Seçiniz...
Lemonade demiş ki:
Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3'ten aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim valla olmadi:

Silkroadın nota etkisi olmuyor . Bende olmamıştı en azından . Tembellikten galiba ya bak yarın biyoloji sınavım var kitabı kaldırıp bakmadım

CooL AngeL demiş ki:
Lemonade demiş ki:
Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3 tane aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim valla olmadi:
Alışırsınn :wink1: :D

Planlamış olduğum (haberim olan) hiçbir faaliyeti kaçırmadım. Plansız olan şeyleri bile kaçırmadım çoğu zaman. Ayrıca pek çok hobim de var zaman ayırabildiğim.
Düzenli oldum, abartmadım olayı... Arada bir (nadiren de olsa) uykumdan fedakarlık ettim.

Ama yinede bir gün silkroadı bıraktım :D

Takımı
Besiktas
CooL AngeL demiş ki:
Bu gidişle bende kalıcam gibi yol yakınken bırakmak lazım 3 tane 1 var :( 2. döneme silkroadsız gırmelıyım sadnessla1
3 tane 1 den bişey olmaz düzelir :D

şuan spora geçikiyorum fit bi vicudu kaçırıcam böyle giderse :D

Beni bilen bilir zaten oyuna vakit harcadığım çok az görülmüştür.Bota atar çıkarım en kötü.Yani hiçbir şey kaçırmadım

Mirage demiş ki:
Beni bilen bilir zaten oyuna vakit harcadığım çok az görülmüştür.Bota atar çıkarım en kötü.Yani hiçbir şey kaçırmadım
abi sen oynamıyordun ki oyunu :D adam giriyo oyuna konuşmalar şöyle
sa beyler party var mı
var bard lazım gel 11111 party no
geldim (slota gelir)
hadi ben dışarı afk

:D

Yukarı Alt