+1EmmaW demiş ki:çok daha iyi bir anadolu lisesi kazanabilecekken sıradan anadolu lisesine gittim sro yüzünden![]()
Böyle bir ihtimalin yok emin ol farkında olmadığın çok şeyi kaçırdın.TanerUNER demiş ki:hiçbirşeyi kaçırmadım problem?
derinlemesine girmicem hacı kaçırmadım birşey :) kaçmışsada kendi problemilnTerpoL demiş ki:Böyle bir ihtimalin yok emin ol farkında olmadığın çok şeyi kaçırdın.TanerUNER demiş ki:hiçbirşeyi kaçırmadım problem?
Ben de bir sey kacirmadim. Dozunda birakirsan her sey yolunda ilerler.lnTerpoL demiş ki:Böyle bir ihtimalin yok emin ol farkında olmadığın çok şeyi kaçırdın.TanerUNER demiş ki:hiçbirşeyi kaçırmadım problem?
Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3'ten aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim vallaLemonade demiş ki:Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!
anlamsız güldümLemonade demiş ki:Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!
AlışırsınnCooL AngeL demiş ki:Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3 tane aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim vallaLemonade demiş ki:Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!![]()
3 tane 1 den bişey olmaz düzelirCooL AngeL demiş ki:Bu gidişle bende kalıcam gibi yol yakınken bırakmak lazım 3 tane 1 var :( 2. döneme silkroadsız gırmelıyım![]()
abi sen oynamıyordun ki oyunuMirage demiş ki:Beni bilen bilir zaten oyuna vakit harcadığım çok az görülmüştür.Bota atar çıkarım en kötü.Yani hiçbir şey kaçırmadım