Gelsin gelsin 110 da gelsin
Elinde SoX olanlar tutmasınlar bence
biran önce cıkartmaya calıssalar ıyı olur :P
yeni lvl-yeni itemler-yeni heyecan xD

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
celebrity demiş ki:
110 lvl zaten gelecek, bunu hepimiz biliyoruz da niye bu kadar heyecan yaptiniz? :) 5 ay sonra gelecek falan diye haber olmaz bu aspargasdır. :)

işte işin ilginç olan yanı adamlar akihabara da basın duyurusu yapıp bunu duyurdular bu bağlamda bize de böyle bir topic açmak lazım yoksa onlar bize mail atıp duyursaydı bizde yazar geçerdik demek ki joymax bu update'e önem veriyor.

extraloob demiş ki:
işte işin ilginç olan yanı adamlar akihabara da basın duyurusu yapıp bunu duyurdular bu bağlamda bize de böyle bir topic açmak lazım yoksa onlar bize mail atıp duyursaydı bizde yazar geçerdik demek ki joymax bu update'e önem veriyor.
Gizli Soruyu Bilen Charı Alır Skandalı Türü Bişi Olmaz Umarım :mrgreen:

He Koreyi Geçecez Yani..^^ Komik... :) Sbot Kapatılıyorda Demiştiniz..? 10
Level Atlattım Çarıma O zAmandan beri :P^^

100 lvl olduk farma baslayalı epey oldu martta zaten farm ya bıter ya bıtmez hemen 110 lvl acılması biraz acele makına 7 24 acık 2 sene oldu kapanmadı bir soluk aldırmadan 110 acılması bence gereksiz yazın ortalarına dogru acılsa normaldır. tabi joymax pre plus sp ticket gibi itemleri paraylan satmak niyetinde heralde o yuzden acele ediyor.

bence sacma olur korede bile 110 yok daha heroes of alexandria geldi orada suan lvl siniri 105 monster lvli 110 var ama hersey 101 lvl silahlar ve ekipmanlar tum kiyafetler 101lvl yeni olarak elixirler farkli %100 +1yada sos gibi %100 +2basiyor suan herkezde +10ve uzeri weapon mevcut magic poptan cikiyor sanirim cok kiside sun 11dg var hepside +10 basmis lvl siniri 110 olacak denmediyse benim yazdiklarim gibidir olay

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ZuzZu demiş ki:

koreyi geçmeyeceğiz ama kore ile aynı anda update yapılacak hale getiriyor joymax muhtemelen 120lvl'a kore ile aynı anda gireceğiz :coffee:

hiç ama hiç sanmıyorum :mrgreen:

martta hotan fortress gelir, yazın sonuna doğruda 105 lvl.

h&a

rank8
kimse yazmamis o zmn belki rock boss kesilebilir :dance: oyunda heyacan kalmadi artik her gelen yeni update insani sadece bota yönlendiriyor...ve kimse bir birleriyle fazla muhabbet edemiyor.. oyun oyunluktan cikiormu acaba? neyse yeni car kasmak lzm marta kadar 3m sp anca 110 na yeter diorum

ya olmaz ki böle daha yeni geldi 100 lvl yaw neden bu kadar erken legend 5 i çıkarıolar :S

extraloob demiş ki:
ZuzZu demiş ki:

koreyi geçmeyeceğiz ama kore ile aynı anda update yapılacak hale getiriyor joymax muhtemelen 120lvl'a kore ile aynı anda gireceğiz :coffee:

Sizin Söylediğiniz Zaten Bilinen Bir Gerçekti isronun Takibi Sonrasında Koreyi Zamanla Yakalaması...

Ama Şunu Unutmamak Lazım Korede Legen 11 Değilmi Şuanda..Bizde Kaç? Bunu Sormak Birde Sizin sÖzünüze Dönmek Lazım...O Aradaki Legendleri Boşunamı yaptılar diyede Sormak lazım.. Hem Siz Sadece Konuşmacılar Diyorsunuz ? Ne Bir Kore Dergisinden Alıntı Nede Görsel Bir Yazı Var... Haksızsam Söyleyin Benim Bildiğim Update'leri Ceo'lar Açıklar Ki Ben Bunu Level Dergisinde Ceo ile Yapılan Bir Röpörtajda Okudum Adam O Zamandan İstanbulun Geleceğini Ama İsim Ve Şekil Konusunun Yapılanmadığını Söylüyordu ! ki 1.5Yıl Ardından Constantine Olarak Şaşırttı Herkezi...En Azından Kesindi O Kaynak Buradaki Değil...Sadede Gelirsek 105 Olmadan 110 Olmasına Bence Ne Siz Bir Mantık Uydurabilirsiniz Nede bir başkası Heleki Ben Sbotun Kapatılmasını söylendiğinde ona verdiğiniz o Bot İllegal Yazısı Alıntısından Sora Bunu Anladım...Siz Sbot Dediniz Joymax demediniz..!! :wink1: Unutmayınki Joymax sbotu Sahiplenmedi Ve Kapatıcaz Demedi Kendi Sitesinde İllegale Savaş Açtı Kafasına Göre İnsanları Banladı :wink1:...

ZuzZu demiş ki:
extraloob demiş ki:
ZuzZu demiş ki:

Sizin Söylediğiniz Zaten Bilinen Bir Gerçekti isronun Takibi Sonrasında Koreyi Zamanla Yakalaması...

Ama Şunu Unutmamak Lazım Korede Legen 11 Değilmi Şuanda..Bizde Kaç? Bunu Sormak Birde Sizin sÖzünüze Dönmek Lazım...O Aradaki Legendleri Boşunamı yaptılar diyede Sormak lazım.. Hem Siz Sadece Konuşmacılar Diyorsunuz ? Ne Bir Kore Dergisinden Alıntı Nede Görsel Bir Yazı Var... Haksızsam Söyleyin Benim Bildiğim Update'leri Ceo'lar Açıklar Ki Ben Bunu Level Dergisinde Ceo ile Yapılan Bir Röpörtajda Okudum Adam O Zamandan İstanbulun Geleceğini Ama İsim Ve Şekil Konusunun Yapılanmadığını Söylüyordu ! ki 1.5Yıl Ardından Constantine Olarak Şaşırttı Herkezi...En Azından Kesindi O Kaynak Buradaki Değil...Sadede Gelirsek 105 Olmadan 110 Olmasına Bence Ne Siz Bir Mantık Uydurabilirsiniz Nede bir başkası Heleki Ben Sbotun Kapatılmasını söylendiğinde ona verdiğiniz o Bot İllegal Yazısı Alıntısından Sora Bunu Anladım...Siz Sbot Dediniz Joymax demediniz..!! :wink1: Unutmayınki Joymax sbotu Sahiplenmedi Ve Kapatıcaz Demedi Kendi Sitesinde İllegale Savaş Açtı Kafasına Göre İnsanları Banladı :wink1:...
KatıLıyorum
once 105 sonrada hemen ardından (4-5 ay sonra ) 110 qelicektir..!!!

bi hotan fw gelsin hele

nerden haber aliyorsaniz böyle haberleri şaşiliyor

Yukarı Alt