muhpinar demiş ki:Evet Arkadaşlar 100'e Gelemeden 110 Bize geliyor.
Avrupa Kıyafetleri
![]()
Avrupa Silahları
![]()
Çin Kıyafetleri
![]()
Çin Silahları
![]()
Ve Yeni Harita
İskenderiye ve Çöl Fırtınası.
![]()
![]()
muhpinar demiş ki:Evet Arkadaşlar 100'e Gelemeden 110 Bize geliyor.
Avrupa Kıyafetleri
![]()
Avrupa Silahları
![]()
Çin Kıyafetleri
![]()
Çin Silahları
![]()
Ve Yeni Harita
İskenderiye ve Çöl Fırtınası.
![]()
![]()
celebrity demiş ki:110 lvl zaten gelecek, bunu hepimiz biliyoruz da niye bu kadar heyecan yaptiniz? :) 5 ay sonra gelecek falan diye haber olmaz bu aspargasdır. :)
Gizli Soruyu Bilen Charı Alır Skandalı Türü Bişi Olmaz Umarımextraloob demiş ki:işte işin ilginç olan yanı adamlar akihabara da basın duyurusu yapıp bunu duyurdular bu bağlamda bize de böyle bir topic açmak lazım yoksa onlar bize mail atıp duyursaydı bizde yazar geçerdik demek ki joymax bu update'e önem veriyor.
marta kadar bitririz yaMetamorph demiş ki:o zaman ben şimdiden 101 levelim
ps : Hemen farma tekrar başlamak gerekecek![]()
ZuzZu demiş ki:He Koreyi Geçecez Yani..^^ Komik... :) Sbot Kapatılıyorda Demiştiniz..? 10
Level Atlattım Çarıma O zAmandan beri^^
+1Advance demiş ki:Bu tür haberleri duyunca insanın yeniden başlayası geliyor![]()
extraloob demiş ki:ZuzZu demiş ki:He Koreyi Geçecez Yani..^^ Komik... :) Sbot Kapatılıyorda Demiştiniz..? 10
koreyi geçmeyeceğiz ama kore ile aynı anda update yapılacak hale getiriyor joymax muhtemelen 120lvl'a kore ile aynı anda gireceğiz![]()
KatıLıyorumZuzZu demiş ki:extraloob demiş ki:ZuzZu demiş ki:He Koreyi Geçecez Yani..^^ Komik... :) Sbot Kapatılıyorda Demiştiniz..? 10
koreyi geçmeyeceğiz ama kore ile aynı anda update yapılacak hale getiriyor joymax muhtemelen 120lvl'a kore ile aynı anda gireceğiz![]()
Sizin Söylediğiniz Zaten Bilinen Bir Gerçekti isronun Takibi Sonrasında Koreyi Zamanla Yakalaması...
Ama Şunu Unutmamak Lazım Korede Legen 11 Değilmi Şuanda..Bizde Kaç? Bunu Sormak Birde Sizin sÖzünüze Dönmek Lazım...O Aradaki Legendleri Boşunamı yaptılar diyede Sormak lazım.. Hem Siz Sadece Konuşmacılar Diyorsunuz ? Ne Bir Kore Dergisinden Alıntı Nede Görsel Bir Yazı Var... Haksızsam Söyleyin Benim Bildiğim Update'leri Ceo'lar Açıklar Ki Ben Bunu Level Dergisinde Ceo ile Yapılan Bir Röpörtajda Okudum Adam O Zamandan İstanbulun Geleceğini Ama İsim Ve Şekil Konusunun Yapılanmadığını Söylüyordu ! ki 1.5Yıl Ardından Constantine Olarak Şaşırttı Herkezi...En Azından Kesindi O Kaynak Buradaki Değil...Sadede Gelirsek 105 Olmadan 110 Olmasına Bence Ne Siz Bir Mantık Uydurabilirsiniz Nede bir başkası Heleki Ben Sbotun Kapatılmasını söylendiğinde ona verdiğiniz o Bot İllegal Yazısı Alıntısından Sora Bunu Anladım...Siz Sbot Dediniz Joymax demediniz..!!Unutmayınki Joymax sbotu Sahiplenmedi Ve Kapatıcaz Demedi Kendi Sitesinde İllegale Savaş Açtı Kafasına Göre İnsanları Banladı
...