Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Millionaire demiş ki:
abi ben napim şimdi skilleri 91 e mi cekım ?

evet 91'e çek masterde 91 olacak heuksal veya ney açıksa sende ayrıca cold fire gibi şeylerde 91 olacak max.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ImmorTaLGoD demiş ki:
Çok sık update yapmaya başladılar hadi hayırlısı...

update yapmaları lazım oyun bitmeli artık sonu gelmiyor ki son lvl gelecek son lvl sox itemler muhteşem para olacak ve ulaşılmaz olacak. ayrıca lvl 100 charımla gaiada oynuyorum inanıyorum ki bu charı 110 yapana kadar deli olurum buna ne gold dayanır ne silk wahhhh 6 ayda 110 olursam büyük başarı.

Daha varmış yahu,bakalım kaç post - ilgi toplayacak bu konu o güne kadar. :P

Koelschh

Öğreniyorum
h.olsun bakalim ins iyi olur 110 yalniz sunlar icin magic popa 1k 2k 3k 4k silk yatiranlar icin kötü haberde denilebilir :) ben 2 tane sunlu chari elimden cikardigima seviniyorum :)

Ben zaten charımı satıyodum bu olayı görünce bitti bu iş dedim... Millet kasarken Pre Plus almak zorunda kalıyo buda silk satışlarının artmasına neden oluyo... 100 Lv olan farmını bitirmiş birisi oyuna kolay girmek için %60 pre alır ama kasmak için Pre Plus alır joymax bunu düşünerek yapıyo bu hareketleri...

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Abi bu ne yaa, adam akıllı kastıgımız charları full farm yapıp setini hazırlayıp zevkini alamadan hop yeni bir update mi gelirmiş yaa :(

PS : Hayırlı olsun ama bu gidişle sanırım son updateden sonra full farm yapıp zevkini alarak oynayacağız ...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Toxicated demiş ki:
Abi bu ne yaa, adam akıllı kastıgımız charları full farm yapıp setini hazırlayıp zevkini alamadan hop yeni bir update mi gelirmiş yaa :(

PS : Hayırlı olsun ama bu gidişle sanırım son updateden sonra full farm yapıp zevkini alarak oynayacağız ...

işte olay artık ona gidiyor ki öylede olmalı ve eminim ki öyle bir item gelecek ki ne satın alınabilecek ne de bulunabilecek oyunda 10 saat manuel aranılıp kasan kişiler bulacaklar 2-3 ayda bir bota dur nedilecek bu bağlamda ve lvl 120 gelince kaç kişide 120 lvl olacak göreceğiz fark iyice açılacak ve char fiyatları yükselecek :wink1:

ohooooooo daha çok varmış 5 ayyyyyyyyyyyyy pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Decanus demiş ki:
Yetti artık iyice suyu çıktı bu işin millet 100 level oldu farm bitti premium plus satısları durdu tabi...
Kesinlikle bide magic popdan artık sun alcaklar aldı.Oynayan az kişi kaldı :roll:

ne telaş yapıyorsunuz kaynak nerede okan bi taş attın sitede post sayısımı kastırmaya çalışıyorsun araştırdım bunu sro nun kendi forumunda dahi bulamadım nereden çıktı bu iş ksro ya 105 yeni geldi bize nasıl oluyorda 110 geliyor

Yukarı Alt