fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Eski srocu tayfa 2005-2006 geri dönerse güzel olacak hem guild savaşlarını özledik. Umarım beklediğimize değer...

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Bu arada Efeste başlayacak olan varsa bana mesaj atsın beyler guild için haberleşelim...

ExcI

37.5 Hours per Week
Bak bu adamlarda privateci kafası var size söyliyim

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Bak bu adamlarda privateci kafası var size söyliyim
Hayırlısı bakalım joymaxın dediklerinden çıkmıyolar emir demiri kesiyor ileride 140 cap gelirse isrodan farkı kalmaz bekleyip göreceğiz umarım kimseyi üzmezler...

Bir çok yorumu okudum bir kısmına göz gezdirdim, insanların beklentisi yüksek olan grubu da var beklentiyi kesmiş olan grubu da. Gamegami dış görünüşü ile "Oyuncu Dostu" bir şirket olarak görünüyor şirketin ileri evrelerdeki davranışları bunu belirleyecek zaten. Burada kast ettiğim oyunun katili olan Magic Lamp, Wheel Sistemi vs. kaldırması ama bunun ilerisi nasıl olacak? Bugün oyuncu dostu imaj çizip ileride 120 Cap geldiğinde ne yapacaklar? Bunu çok merak ediyorum. Oyuna 110'dan sonra Proof sistemini eklediler 12+ DG itemleri çevirme yöntemiyle yapıyoruz. 120 Cap'de Proofları NPC'ye ekleyip 12+ DG İtemleri droplara mı ekleyecekler? Esas insanların çevresinden gezip içine girmediği dillendirmediği konu bu. 110'a kadar Play to Win oldu büyük oranda çünkü Magic Lamp denilen lanet şey kaldırıldı. İmmo Egy itemleri emekle yapacağız. Bir de merak edilen Cap süreleri ne olacak yani 100 Cap'de 1 yıl kalabilecek mi end game zor mu olacak, kolay mı sıkıcı mı, olacak eğlenceli mi? @Chorus 'un dediği gibi ilk başta çok rağbet olacak orası kesin meraktan bile bugün sövenler girip oynayacak sonra biraz düşecek oyuncu oranı ama bence sonra tekrardan yükselecek stabil devam ederse. Zamanla bakıp göreceğiz, Şirketin BDO'suna bakıp SRO'da böyle olur demek de saçma olur. SRO Oyuncu Kitlesi diğer oyunlarla karıştırılmamalı.

extraloob ile yollarımız gene kesişti :)) gamegami ile gelecek TR Sro bakalım nasıl bir etki yaratacak?

Etki mi tepki mi olacak göreceğiz.

Umarım herkesin istediği gibi, eskiyi hatırlatan oyun olur.

Açıldığı gün tahminen ne var ne yok diye bakınacağım. Eskileri yad edeceğim.

The47

Bilgiliyim
Server aciliyor dediler geldik. Herkese tekrar merhaba^^

Tum konuyu ve duyurulari bastan sona okudum. Oncelikle 8-9 aylik BDO(steam/mena) oyuncusu olarak bu iki kitleyi karsilastirmanin dogru olmadigini dusunuyorum. BDO toplulugu daha sakin, casual bi topluluk. Mesela karakteri 8 saat balik tutmaya birakip baska seylerle ugrasiyorsunuz, oyun icinde kendi kendine donen bi ekonomi sistemi var. Zaten oyun sistemi geregi oyunun para birimini herhangi bi sekilde takaslayamiyor/satamiyorsunuz. Dolayisiyla oyuncular oldukca rahatlar, bu yuzden oyun disinda herhangi bi etkinlik soz konusu degil. Benim bile o kadar saat oynama surem olmasina ragmen gidip herhangi bi postlarini begenmisligim, yorum yapmisligim, hatta oyunun sayfasini dahi begenmisligim yok. Ancak bdo mena serveri olu de degil. Yani oyuna girdiginizde emin olun su an isro'nun herhangi bi serverindan daha cok aktif oyuncu bulursunuz. Etkinlik bakimindan da oldukca yaratici bi ekip. Oyuna her girdiginizde farkli bi event ile karsilasiyorsunuz. Hatta tarihi yanlis hatirlamiyorsam 29 ekimde gece gokyuzunde ay ve yildiz vardi turk bayragi seklinde :)

Simdi tum bunlari neden anlatiyorum, ekip bence ne yaptigini biliyor. Fakat ayni enerji ile silkroad icin de calisirlar mi, joymax'e ne kadar soz gecirebiliyorlar bunlari bilmiyoruz. Yukarda bir arkadasin dedigi gibi oyunun ilerlemesi gerekecek bir sure sonra 110 cap geldiginde official isro'ya eklenen proof stone konusu buyuk bi soru isareti. Ayrica ben thief-hunter-trader konusuna degindiklerini de gormedim, acaba gozumden mi kacti? Bence en azindan betaya bi sans verelim, zaten oyun nasil bi sey olacak gormus oluruz.

Not: bi ara oldschool'duk ona n'oldu yahu :D

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Vay arkadaş, oyun eskiye dönünce eski tayfa da beliriverdi.. Okan gelip selam bro demese bari :D

extraloob ile yollarımız gene kesişti :)) gamegami ile gelecek TR Sro bakalım nasıl bir etki yaratacak?

Etki mi tepki mi olacak göreceğiz.

Umarım herkesin istediği gibi, eskiyi hatırlatan oyun olur.

Açıldığı gün tahminen ne var ne yok diye bakınacağım. Eskileri yad edeceğim.
Ustad seni hatirliyorum ya sacma sapan bi ban yemistin sanirim sonra da sacma bi muamele.

Private sunucuların reklamını yapan yerlere sanırım ihtar vermeye başladılar. Youtube'da görmüştüm bununla ilgili bi video. xxx firma ihtar yiyenlerden birisi. firma ismini yazınca extraloob olarak editliyor forum :))
Bir çok insana telif gitmeye başladı. Privateleri kapatamasalar bile reklamlarını kesmeye yönelik çalışmalar mutlaka olur. Biz Youtube İçerik üretenlere bile gelebilir bu telif olayı (kendi adıma konuşuyorum) sonuçta iSRO yayını yapsam bile Private Server olan Royale ile anlaşmam var onun da videolarını paylaşıyorum yani yavaş yavaş kurallara uymayan herkes bu durumda etkilenecek. XXX isimli firma bu işte en çok nizah çıkartıp cingar çıkartan kişi olarak kendini gösterdi. Yaptığı şey hakkını korumak ama agresifce ve mağdur ayaklarına yatarak bu işi devam ettirmesi kendi zararına olur. Haklıysan zaten davanı kazanırsın ağlamaya gerek yok. Sanırım GG zamanla sistemi domine edecek eğer tutulur ve stabil oyun kurarlarsa ve devam ettirirlerse sistem kendiliğinden özüne dönecek...

Yukarı Alt