Nina Ricci demiş ki:off off offf yine patlatmışız bombaları![]()
Nina Ricci demiş ki:off off offf yine patlatmışız bombaları![]()
DuTy demiş ki:Ya ben anlamadım benim chardada var önceden verilmiş toplam 13 stat point ama ben vermediğim için hangi level aralığında olduğunu bilmiyorum ben nasıl değiştiricem onu mesela nasıl anlıcam hangi levelda verdiğimi saçma olmus ama böle bisi gelmesi tabiki herzamanki gibi zenginlere ve joymaxe yaradı
Statları geri alacağını sanmıyorum. Alakasız niye level'e göre yapsınlar. Şu kadar stat geri alma diye koyarlardı. İtem in açıklamasındada yazdığı gibi skill ve lwl ini geriye alıyor.extraloob demiş ki:DuTy demiş ki:Ya ben anlamadım benim chardada var önceden verilmiş toplam 13 stat point ama ben vermediğim için hangi level aralığında olduğunu bilmiyorum ben nasıl değiştiricem onu mesela nasıl anlıcam hangi levelda verdiğimi saçma olmus ama böle bisi gelmesi tabiki herzamanki gibi zenginlere ve joymaxe yaradı
yok kuzum sen anlamamışsın olayı veya biz aktaramadık şöyle işliyor sistem muhtemelen ;
lvl 110 charın var sen 101-110luk stat recall scroll alacaksın 499 ksro fiyatı tr fiyatı 699silkcik olur herhalde onu alıp hop sileceksin 9 tane galiba böyle birşey...
xtollgax demiş ki:İtem in bilgilendirmesinde Skill ve Mastery Level yazıyor item adı Stat -.-" kafa karıştı hangisini düşürüyor !
Diğer online oyunlarda skill point sıfırlama olması ve silkroad da olmaması ama ilerleyen zamanlarda yılda olsa geleceğini tahmın ettiğim şeydi. tabi bunu silk le satmak joymax a aşırı kazanç sağlıyacağı için geleceği tahminimdiextraloob demiş ki:
Minotoche demiş ki:Okan abi sanırım sadece 1 aylığına satılıcak altında süresi yazıyor çünkü :)
Mirage demiş ki:İlk olarak yine extraloob.com'dan öğrendiniz.![]()