Ya ben anlamadım benim chardada var önceden verilmiş toplam 13 stat point ama ben vermediğim için hangi level aralığında olduğunu bilmiyorum ben nasıl değiştiricem onu mesela nasıl anlıcam hangi levelda verdiğimi saçma olmus ama böle bisi gelmesi tabiki herzamanki gibi zenginlere ve joymaxe yaradı

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
DuTy demiş ki:
Ya ben anlamadım benim chardada var önceden verilmiş toplam 13 stat point ama ben vermediğim için hangi level aralığında olduğunu bilmiyorum ben nasıl değiştiricem onu mesela nasıl anlıcam hangi levelda verdiğimi saçma olmus ama böle bisi gelmesi tabiki herzamanki gibi zenginlere ve joymaxe yaradı

yok kuzum sen anlamamışsın olayı veya biz aktaramadık şöyle işliyor sistem muhtemelen ;
lvl 110 charın var sen 101-110luk stat recall scroll alacaksın 499 ksro fiyatı tr fiyatı 699silkcik olur herhalde onu alıp hop sileceksin 9 tane galiba böyle birşey...

extraloob demiş ki:
DuTy demiş ki:

yok kuzum sen anlamamışsın olayı veya biz aktaramadık şöyle işliyor sistem muhtemelen ;
lvl 110 charın var sen 101-110luk stat recall scroll alacaksın 499 ksro fiyatı tr fiyatı 699silkcik olur herhalde onu alıp hop sileceksin 9 tane galiba böyle birşey...
Statları geri alacağını sanmıyorum. Alakasız niye level'e göre yapsınlar. Şu kadar stat geri alma diye koyarlardı. İtem in açıklamasındada yazdığı gibi skill ve lwl ini geriye alıyor.
xtollgax demiş ki:
İtem in bilgilendirmesinde Skill ve Mastery Level yazıyor item adı Stat -.-" kafa karıştı hangisini düşürüyor !

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
stat recall scroll : stat dediği str-int verilen örnek sen 64 lvl isen 61-70 arasında ki stat recall scroll alıp basacaksın ve herhalde 9 tane str-int geri aldırmanı sağlayacak bu 9 tam belli değil belki 3ün katı bir sayıdır...

Ya tmm bende onu demek istiyorum benim chardada var 12 tane str adamın teki vermiş zamanında nese çok farkettirmiyoda ben adamın hangi levelda verdiğini bilmiyorum level a göre mi 0 a çekicem yoksa charın level ına göremi

b*k gibi silk yer bu şimdi toplam 4 yenilik hepsine tek tek bakıp yorumlarımı esirgemicem :lol:

extraloob demiş ki:
RoblesSum demiş ki:
Tahminim tuttu :)

nedir o tahmin kuzum merak ettim :P
Diğer online oyunlarda skill point sıfırlama olması ve silkroad da olmaması ama ilerleyen zamanlarda yılda olsa geleceğini tahmın ettiğim şeydi. tabi bunu silk le satmak joymax a aşırı kazanç sağlıyacağı için geleceği tahminimdi :thumbsup:

Wallahi böyle bişi gerçekten gerçekleşirse süper olur bende direk warrıora çevircem carı

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Minotoche demiş ki:
Okan abi sanırım sadece 1 aylığına satılıcak altında süresi yazıyor çünkü :)

nasıl 1 aylık olacak ki, şöyledir o 1 ay içerisinde kullanılacaktır yoksa bitiyordur herhalde.

Yukarı Alt