Hocam link yok mu
![]() |
Hocam link yok mu
Bu konu 9 sene önce açılmış malum takımda 7 seneden beri uğraşıyor kötü bir şey demedim ki üzülme sen bi sayfanı yenile o yıldız yüklenecektir elbet bir günArap ırkının gelme olasılığı o kadar yüksek değil ve o kadar kısada sürmez
Yahu neticede daha kısa sürecek.Bu konu 9 sene önce açılmış malum takımda 7 seneden beri uğraşıyor kötü bir şey demedim ki üzülme sen bi sayfanı yenile o yıldız yüklenecektir elbet bir gün![]()
Onu Okan'a sorman lazım, mesaj ona ait çünkü ^^Hocam link yok mu
^^Onu Okan'a sorman lazım, mesaj ona ait çünkü ^^
Aynenben bu konunun başlığı ne zaman görsem sanki bugün yarın gelecekmiş gibi inanıyorum.
bence konu başlığı değişmeli
ben hep kanıyorum mesela
Hocam bu geleli yillar oldu Alex ve Egypt update i ile geldi, sen baya bi 80-90 cap spec olmussunEki Görüntüle 44954bu resim günceldir haritaya değil yazılara bakın şuan kullanımda değil gibi yazıyor ne zaman gelecek yıl olmuş kac:)
India ne zaman geldi veya islam? Şaşırtıcı alttaki 4 bilgiye bakHocam bu geleli yillar oldu Alex ve Egypt update i ile geldi, sen baya bi 80-90 cap spec olmussun![]()
guzel tespit hocam da haritada yok onlar en azindan resimdeIndia ne zaman geldi veya islam? Şaşırtıcı alttaki 4 bilgiye bak