KeepinGS demiş ki:Ben her haberınıze ınanırım hatta unıonda solerım ınanmayanlar exl dogru yayınlar derım ama ıtemler hakkında suphelıyım novama +7 bastım dıyemıdır nedır![]()
freepirate demiş ki:Ne gelecek bilmiyorum vede bilemem ancak sunu tahmin edebilirizki gelecek olan update çok büyük bir yenilik getirecektir...
Çünkü joymax küçük yenilikleri plus eklentisiyle sunuyor... Basit bir update olsaydı legend V plus-ll olurdu bence... Eğer bu legend VI ise ki öyle ; ya lvl sınırı arttırılacak yada yeni itemler gelcek veya yeni bir ırk (çok düşük bir ihtimalde olsa war) gelicektir... Ki bunlardan bir veya iki tanesininde aynı anda olması ihtimaller arasında![]()
10urhan demiş ki:Ben novalarımı satmam. Daha iyi item gelirse kırarım. Accesoryler zaten Arena Nova :)
abi server gelecekmi kesin bi bilgin varmı gelecekse silk sbot vs alacam serverler salı günü açılmadan önce lütfen acil cvpextraloob demiş ki:10urhan demiş ki:Ben novalarımı satmam. Daha iyi item gelirse kırarım. Accesoryler zaten Arena Nova :)
nova kırmakta mantıksız sun kırarsanız %100 b grade veriyor ama nova da vermeyebiliyor.
nuuuub38 demiş ki:abi server gelecekmi kesin bi bilgin varmı gelecekse silk sbot vs alacam serverler salı günü açılmadan önce lütfen acil cvpextraloob demiş ki:10urhan demiş ki:Ben novalarımı satmam. Daha iyi item gelirse kırarım. Accesoryler zaten Arena Nova :)
nova kırmakta mantıksız sun kırarsanız %100 b grade veriyor ama nova da vermeyebiliyor.
extraloob demiş ki:![]()
![]()
SILKROAD ONLINE LEGEND 6 FORGOTTEN WORLD GELİYOR!![]()
![]()
![]()
Silkroad Online Legend 6 Forgotten World Tanıtım sayfamız yayındadır ; http://www.extraloob.com
![]()
Silkroad Online Legend VI Forgotten World ile beraber yeni silahlar geliyor buyurun video'su.
![]()
![]()
![]()
SILKROAD ONLINE LEGEND 6 FORGOTTEN WORLD COMMING!![]()
![]()
![]()
![]()
Silkroad Online Legend 6 Forgotten World Bölümümüzü inceleyebilirsiniz.
![]()
Special thx to Extraloob.Com![]()
![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
extraloob demiş ki:![]()
![]()
SILKROAD ONLINE LEGEND 6 FORGOTTEN WORLD GELİYOR!![]()
![]()
![]()
Silkroad Online Legend 6 Forgotten World Tanıtım sayfamız yayındadır ; http://www.extraloob.com
![]()
Silkroad Online Legend VI Forgotten World ile beraber yeni silahlar geliyor buyurun video'su.
![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
![]()
SILKROAD ONLINE LEGEND 6 FORGOTTEN WORLD COMMING!![]()
![]()
![]()
![]()
Silkroad Online Legend 6 Forgotten World Bölümümüzü inceleyebilirsiniz.
![]()
Special thx to Extraloob.Com![]()
![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
broxni demiş ki:Böylece104 108 lvl silahlar yalan oldu
![]()