Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Job'a Katılmak - Meslek Seçimi

· 3 Yanıt · 19K görüntüleme Sabitlenen
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
111.jpg

exl.gif Silkroad Online yeni job sisteminde bir mesleğe katılmak için uygulamanız gereken prosedür bu konuda anlatılmıştır 😊

222.jpg

ico_hot.gif ID PW giriş ekranından sonra karakterinizi seçerken karakter bilgilerinizin altında SELECT JOB yazılı bir kutu göreceksiniz, burayı kullanıyoruz. Ardından oyun bizlere oynadığımız sunucuda olan hunter - thief oyuncu oranlarını verecektir. Meslekler arasında %10'dan fazla bir fark var ise kalabalık tarafı seçemezsiniz. Biz bu konuda thief mesleğini seçiyoruz.

333.jpg

444.jpg

ico_hot.gif Bu kısımda seçimimizi tamamladıktan sonra hangi mesleği seçtiysek o meslekle ilgili her şehirde bulunan NPClerden birine uğruyoruz.

ico_hot.gif Bu konuşma içerisinde "Create Alias" seçeneğini seçip meslek ismimizi oluşturmamız isteniyor.

555.jpg

666.jpg

ico_hot.gif İstediğimiz ismi yazdıktan sonra "Check" edersek bu ismin kullanılabilir olup olmadığını öğreniriz.

777.jpg

ico_hot.gif Seçtiğimiz isim uygunmuş ve devam ediyoruz 😊

888.jpg

ico_hot.gif Mesleğimize kavuştuk, şimdi ise Hunter mesleğini seçenler her şehirde bulunan Trader NPC'lerinden, Thief mesleğini seçenler yine her şehirde bulunan Smuggler NPC'lerinden üzerine uygun bir meslek giysisi alarak avlanmaya başlayabilir 🍿

3.png

999.jpg

Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar... 🍺
Dosyalar (12)
3 Yanıt
vsroeditor.com
Rans, harikasın kardeşim.
Paylaşım ve topic için teşekkürler.
iSro oynayanlar için gayet başarılı anlatım, anlaşılmayacak bir tek kelime yok. ❤️
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Rica ederim bro ben de öyle düşünüyorum. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: