hanry006 demiş ki:
RoqA demiş ki:
bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? :think:

Bence Var :coffee:
işte o fark ne ?

alpbey65 demiş ki:
ya bız bunlara nasıl + basıcaz nasıl blue basıcaz bı bılgısı olan warsa bızı donatsn
yine yerden düşen 12 dgye özel elixir tarzında bişey var onunla

RoqA demiş ki:
hanry006 demiş ki:
RoqA demiş ki:
bu itemleri 12 dg yapmak için kullanılan bi taş var.Bu taş item mall da satılıyor ve mobdan düşüyor mobdan düşenle silkle alınan arasında ne fark var ?Silkle alınanın isminde ek olarak special yazıyor.Acaba silkle alınan kesin geçiriyo mobdan düşenin tutmama olasılığı mı var ? :think:

Bence Var :coffee:
işte o fark ne ?

alpbey65 demiş ki:
ya bız bunlara nasıl + basıcaz nasıl blue basıcaz bı bılgısı olan warsa bızı donatsn
yine yerden düşen 12 dgye özel elixir tarzında bişey var onunla
Fark şuki mobdan cıkan ile %100 itemin upgrade olamıcak.. Ama silk ile yani Item Mall'dan aldıgın stone ile denersen %100 12 dg iteme sahip olucaksın :)) 45 Silk fazla birşey değil diye düşünüyorum...

UnDeFeateD demiş ki:
Düz+7: Magic
Nova+7: Rare
Egypt+7: Legend
yukarıdada yazmıştım. Kimse yazılanı okumuyor demekki. Ayrıca ADV nin olup olmaması hiçbirşeyi etkilemiyor.
+7 = +0
+8 = +1
+9 = +2
+10 = +3
+11 = +4 ...

Mobdan düşenler yüzde bir tutuyo boşuna para verip mobdan düşenlerden almayın. Silkle satılan Special yani özel awakenleri parayla alın.

Bu çevirmeyi yaparken yerden düşenlerle yapıp yakarsak bidaha deniyemiyomuyuz

1.item +7 olsun camurdan olsun 12 dg ye cevirebilirsin.
2.advancedli olması veya olmaması bisey degisitirmiyo.
3.11 dg den 12 dg ye ceviriken tutmazsa item kaybolmuyo.
4.bence cevirmeyin derim 11dg +7 ile 12 dg +0 clean itemi karşılastırın 11 dg +7 12 dg +0 clean den üstün.
5.12 dg ye + basmadım ama + basarken tutmazsa item kayboluyomuş.
6 + basarken tutmazsa item kaybolmasın diye silkle ımmortal stonenin yaptıgı işi yapan stoneden alıyorsun.
7 + basarken tutmazsa mesela +0 dan +1 bastın tutmadı -1 olacakmış.(iteme itemin kaybolmasını engelleyici tastan basılı iken)
8.en önemlisi 12 dg de bluu yok stat yok hersey 0 yani durability silahta 85 civarında 1.5 saat anca dayanır o item.
9. str int pary ratio hp mp statlarıda hesaplarsan en önemlisi çin silahlarındaki crit degerine bakarsan 11 dg +7 silahı opte başına koy derim ben.
şimdilik izlenimlerim bu kadar yerden 11 dg 12 dg cevirici bulmustum hemen oracıkta bastım tutmadı şimdi iyiki tutmamıs diyorum.
rev6 dan oyundan 12 dg ye cevirilen itemlere baktım 11 dg ve 12 dg yi karşılaştırdım.
11 dg +7 item = 12 dg +1.5 gibi bisey
str ıntden gelen defans ve ataklarıda hesaba katarsan 11 dg +7 = 12 dg +3 e denk gibi bisey oluyo. benmi yanlıs hesaplıyorum yanlısım varsa düzeltin.

egw +9 Staf mag atack 5800 iken Legend 12 dg stafın +2 hali 6700 lerde Çevirmek daha ii

101 lvl h.armor nova +7 kollugu 12 dg ye cevirdim 11 dg den daha düsük verdi degerlerini +1 bari basam dedim item yok oldu. hay ben bole 12 dg nin icine edim.

Selam arkadaşlar. bende nova +12 (adv +2 ile) XBOW ve egypt +10 DAGGER VARDI (ADV +2 İLE). awaken stone ile ikisini de çevirdim.
karşılığında +5 rare (som) xbow ve +3 legend (sun) dagger verdi. Yine immortality nova +10 shoulder'ı çevirdim, karşılığında +6 legend (sun) shoulder verdi.
Yani, şöyle özetleyebilirim.
Normal +7 item ====> magic(sos) +0 item
Normal +10 item ====> magic (sos) +3 item (yani +7 üzerindeki artan rakam yeni iteme + ilave ediliyor)
Nova +7 item ====> rare (som) +0 item
Nova +12 item ====> rare (som) +5 item
Egypt A (power)+7 ====> legend (sun) +0 item
Egypt A (Fight) +7 item ====> legend (sun) +3 item
Immortality Nova +7 item ====> legend (sun) +3 item
Immortality Nova +10 item ===> legend (sun) +6 item

Yani B sınıfı itemlerde +3 kendiliğinden geliyor, eğer iteminiz +7 üzeri ise üzerindeki + miktarı yeni gelecek olan +3'ün üzerine ilave oluyor.

Ayrıca 12d itemlere + basmak için Enhancer denilen elixir kullanılıyor. Önemli nokta iteme basmadan önce mutlaka Magic proof Stone denilen (bir çeşit immortal) itemin basılması gerekiyor.
Her + denemeye magic proof stone gerekir. item success ya da fail olsa bile bu stone kaybolur.
Bu stone olmadan +1 dahi deneseniz iteminizin kaybalma ihtimali var.

O yüzden magic proof stone olmadan KESİNLİKLE + basmayın

ColdHeart

Tanınıyorum
çevirmek mantıklı değil o zaman itemi her + denemede magic prof alcaksak ohhhooo :) normal itemin magic profu yani (magic 8 silk ) nova (rare 16 silk ) egpyt(legend 32 silk ) her iteme + deneyişte legendi olan birisi 32 silkmi vercek bide success olsada olmasada kayboluyor immortal gibi olsa neyse item çevirmek mantıksız o zaman :)

yine joymax bizleri değil kendisini düşünen bir update yaptı nasıl daha fazla silk satabilirim derdinde olduklarını açıkça belli ettiler

Yukarı Alt