Adith demiş ki:
Olmaz diyenlerin update geldikten sonra yüzlerini merak ediyorum. 8)
:D bende merak ediorm illa herşeyin aksini iddia edip tutarsa ben demiştim diceksiniz yani :)) sözüm meclisten dışarı olsun... :oldie:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
emreasik demiş ki:
Bu konu doğruysa seti hemen çıkarıcam elden lütfen alıntı yapıp güvenle satabilirsin desin biri :D

ben satıyorum itemlerimi seti silahımı 8)

bende ilk olarak clerici satıyorum :D setide aralıkta başlarım zaten wizzde novanın pek faydası olmuyo ezik yine ezik :mrgreen: :mrgreen:

duzceli01 demiş ki:
arkadasım joymax senin setinemi bakiyor son set yapmışsın cart curt adam yeni bi sey ekler ister onuda yaparsın ister yapmassın gelsin YENİLİKLER ™
Herşey Oyuncuların Elinde :wink1:
K.O Online Bilirsiniz Oynamadım Pek Ama İyi Bilirim Yinede..
Orada 2007de Felan Tüm Serverlardaki Oyuncular Protesto Ettiler Oyunu Oyun İçinde..
GM'ler Ne Yapacagını Şaşırdı Oyunu Bırakmasın Diye Hemen Oyuncuların İstedikleri Yapıldı...
Not:Bunları Yapan Oyundaki Serverların En İyi Clanlarıydı...
Oyuncular İsterlerse O Oyunun Agzına ... :D Bu Kadar Basit...
İsterlerse Oyun Biter Herşey Oyuncuların Elinde..
Mesela Örnek Verim 1-2 Oyuncu Birşey Yapamazda Bu Sayı Tüm Serverları Kapsayığ 50Bin 100 Binlere Çıkınca Neler Olur Neler...
Oyuncular İsterlerse En İyi Oyun Forum Sitelerine Yorum Yaparak.. En İyi Oyun Oylamalarında Oylarını Vererek...
O Oyuna İstedigi Herşeyi Yapabilir..
Ve Bunları Hiç Bir Oyun Yapımcısı Göz Ardı Edemez..
Bir Çogumuz Biliyoruzki Büyük Mmorg Siteleri Var Orada Oylamalar Yorumlar Felan Olur..Yeni Oyuna Başlayanlarda Genelde Oradaki Olumlu Olumsuz Şeylere Bakarak Yeni Oyuna Başlar..
Bunlar Çok Önemli Krtiterler
Neyse Sonuca Baglim xD
SRO'da Kimse Tekrardan Sun Som Sos Gibi Nadir Çıkan Ve Eşitsizlik Doğuran İtemlerin Geri Gelmesini İstemez...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hiçbirşey oyuncuların elinde değil geçiniz bunları 5 yıldır silkroad online oynuyorum daha bir oyuncunun dediğinin yapıldığını görmedim.

Sanmıyorum geliceğini görüceğiz ama geçen 110 gelirkende soc geliyor dediniz +7 +8 değer falan dediniz son geldi ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
whanque demiş ki:
Sanmıyorum geliceğini görüceğiz ama geçen 110 gelirkende soc geliyor dediniz +7 +8 değer falan dediniz son geldi ?

iyide adını seal of comet olarak tahmin ettik sela of nova geldi fark eder mi herşeyi aynı sonuçta soX :muck:

Advance

extraloob demiş ki:
whanque demiş ki:

iyide adını seal of comet olarak tahmin ettik sela of nova geldi fark eder mi herşeyi aynı sonuçta soX :muck:
+adv
viewtopic.php?f=794&t=183639 şu konuyu inceleyin bakalım kaçı aynen geldi kaçı biraz farklı geldi

Advance demiş ki:
extraloob demiş ki:
whanque demiş ki:

+adv
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=794&t=183639 şu konuyu inceleyin bakalım kaçı aynen geldi kaçı biraz farklı geldi
çoğu farklı geldi ;
hane exchangede daha fazla para atabilecektik ?
hane 105lvl yazıyor attığın konuda ?
hane elixirleri bi kutuya koyma itemi silkle alıncak dediniz ?
yeni stall network ?
yani abi yakın bişi söylüyosunuz ama tam değil kusura bakmayın :)

extraloob demiş ki:
sos gorunumlu sun geldi :mrgreen:

whanque demiş ki:
+adv
http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=794&t=183639 şu konuyu inceleyin bakalım kaçı aynen geldi kaçı biraz farklı geldi
çoğu farklı geldi ;
hane exchangede daha fazla para atabilecektik ?
hane 105lvl yazıyor attığın konuda ?
hane elixirleri bi kutuya koyma itemi silkle alıncak dediniz ?
yeni stall network ?
yani abi yakın bişi söylüyosunuz ama tam değil kusura bakmayın :)
haklısın :detective:

( Bazı konularda bu sitedeki arkdsların yardımıda oldu )

birşey dıkkatımı çektı kalkan sun olarak parlıyor ama sos yazıyor ustunde yoksa benmı yanlış goruyorum?

freepirate demiş ki:
extraloob ; 5 yıldır sro oynayan ve bu siteyi takip eden birisi olarak senin kaynaklarına güwenimiz sonsuz ... Ama bu açıklama sronun orjinal sitesinden mi ? :oldie:

Ona göre seti satacamda summer4: updatei herkez duyunca fiyatlar düşer zaten fazla duyulmadan ticarete girelim :twisted:
Novaların kıymeti kalmaz yaf :S 104 Nova Olsa süper olurdu summer2: daral:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
xnukex77 demiş ki:
Çok saçma bence.Üstelik bunu silkroadsecrets bile açıklamadı...

bu açıklanacak birşey değil ki bir haber duyum kulağıma böyle birşey geldi sizlerle paylaştım 8)

Biliyorsun ki türkiye'de Türk GM var ve gene biliyorsun ki Joymax Türkiye Temsilcileri Türkiye'deler ve burada yaşıyorlar :curtain:

Yukarı Alt