Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
bn sayfa 23 ten 61 e kdr bütün yormları okdm xD en az bi 30dk nız gidiyor gayette eglenceli bişi :)

chuBBy demiş ki:
hafta sonunda kadar link verilmese ve global topicde dursa ..

1 - ya forum çöker :D ( ama o kadar ezik bi foruma sahib değiliz o yüzden çökmez )
2 - en az 250 en fazla 500 sayfa yazı olur demedi demeyin ..
3 - sayfa 28 de dedim yarın en az 50 sayfa diye :wink1: :)
Neyse...

HeartLess*X ' in paylaştığı virüslü generator'u indirdim rar'dan çıkarmadım exe.'yı çalıştırmadım virüs bulaşmışmıdır ? :s

Senius demiş ki:
HeartLess*X ' in paylaştığı virüslü generator'u indirdim rar'dan çıkarmadım exe.'yı çalıştırmadım virüs bulaşmışmıdır ? :s
exeyi çalıştırmadım diyosun. Birşey olmaz.
ps: bu kadar aç olmayın; elinizdekilerden olursunuz. Valla ne iyi oldu şu konunun olduğu. Kimin kim olduğu meydana çıktı :wink1:

Mike Shinoda demiş ki:
Senius demiş ki:
exeyi çalıştırmadım diyosun. Birşey olmaz.
heartless ' in yazdığı benioku.txt'yi okudum o kadar ^^

bu program o videoda bulunan şahsa aittir ve o hafta sonuna kadar linki yayınlamadan bu forumdada yayınlanmaz...Exl akıllı şimdiden açtı konuyu ki üye toplucak hitini artırcak boşuna burda post kasıp hit yapmayın :wink1:

evet rahatsız oldum.Kendi yaptığınız doğru dürüst işlerle bi yere gelin başkalarının emeğiyle kendinize çıkar sağlamayın.Burda bulunan arkadaşlar sizlerde sağlatmayın ...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
topic çığırından çıkıyor şaka gibi ya, vereceksem burada paylaşım değil mi kuzularım veremeyeceksemde burada söylerim değil mi ne demekeye devamlı soruyorsunuz ki.

NeoSky demiş ki:
evet rahatsız oldum.Kendi yaptığınız doğru dürüst işlerle bi yere gelin başkalarının emeğiyle kendinize çıkar sağlamayın.Burda bulunan arkadaşlar sizlerde sağlatmayın ...
programın yapımcısı ne zaman paylaşacak programı ?

Ya şu moderatörler diyor ya istemeyen gider bilmem ne ahkam kesiyor Okan abi dese zamanı gelince yayınlıcam uğraşmam beklerim adam bişide demiyor amacı bu herhalde milleti delirtmek sonra moderatörlerde diyor herkesin ne oldugu belli admin meraktan başka bişi vermiyorki herkesde sinirleniyor tabi

Senius demiş ki:
NeoSky demiş ki:
youtube'de hafta sonuna kadar yayınlanacak demiş...ama böyle programları kullanmamanızı tavsiye ederim kimse hayrına paylaşmıyor sonrada soyuldum çarım gitti vs demeyin :wink1:

Hiç bilmediğim bir yerde , En çok bildiklerimleyim
Senius demiş ki:
NeoSky demiş ki:
videoda yazılanları bir okusanız öğreniceksiniz herşeyi anlamıyorsanız en azından çevirisini yapabilirsiniz herhangi bir site veya program aracılığıyla arkadaşlar :muck:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt