Neyse...chuBBy demiş ki:hafta sonunda kadar link verilmese ve global topicde dursa ..
1 - ya forum çöker( ama o kadar ezik bi foruma sahib değiliz o yüzden çökmez )
2 - en az 250 en fazla 500 sayfa yazı olur demedi demeyin ..
3 - sayfa 28 de dedim yarın en az 50 sayfa diye:)
valla katılıyorum okudumdaFaNToM demiş ki:bn sayfa 23 ten 61 e kdr bütün yormları okdm xD en az bi 30dk nız gidiyor gayette eglenceli bişi :)
exeyi çalıştırmadım diyosun. Birşey olmaz.Senius demiş ki:HeartLess*X ' in paylaştığı virüslü generator'u indirdim rar'dan çıkarmadım exe.'yı çalıştırmadım virüs bulaşmışmıdır ? :s
gerçekleşmemiş beklentiSoGood demiş ki:@Milano
Amaç sonuç ilişkisi kurmak yanlış olmaz sanırım![]()
heartless ' in yazdığı benioku.txt'yi okudum o kadar ^^Mike Shinoda demiş ki:exeyi çalıştırmadım diyosun. Birşey olmaz.Senius demiş ki:HeartLess*X ' in paylaştığı virüslü generator'u indirdim rar'dan çıkarmadım exe.'yı çalıştırmadım virüs bulaşmışmıdır ? :s
Virüs mü lazım ?zartullah demiş ki:Senius o prog. bana atar mısın
programın yapımcısı ne zaman paylaşacak programı ?NeoSky demiş ki:evet rahatsız oldum.Kendi yaptığınız doğru dürüst işlerle bi yere gelin başkalarının emeğiyle kendinize çıkar sağlamayın.Burda bulunan arkadaşlar sizlerde sağlatmayın ...
youtube'de hafta sonuna kadar yayınlanacak demiş...ama böyle programları kullanmamanızı tavsiye ederim kimse hayrına paylaşmıyor sonrada soyuldum çarım gitti vs demeyinSenius demiş ki:programın yapımcısı ne zaman paylaşacak programı ?NeoSky demiş ki:evet rahatsız oldum.Kendi yaptığınız doğru dürüst işlerle bi yere gelin başkalarının emeğiyle kendinize çıkar sağlamayın.Burda bulunan arkadaşlar sizlerde sağlatmayın ...
videoda yazılanları bir okusanız öğreniceksiniz herşeyi anlamıyorsanız en azından çevirisini yapabilirsiniz herhangi bir site veya program aracılığıyla arkadaşlarSenius demiş ki:programın yapımcısı ne zaman paylaşacak programı ?NeoSky demiş ki:evet rahatsız oldum.Kendi yaptığınız doğru dürüst işlerle bi yere gelin başkalarının emeğiyle kendinize çıkar sağlamayın.Burda bulunan arkadaşlar sizlerde sağlatmayın ...