Siz de buralar da oyalanıyorsunuz. Ben senin bulunduğun konumu kaç kere geçtim. Buraya sizlere akıl vermeye değil uyarmaya geldim.KissBerry demiş ki:insan değilse girme seni burda kimze zorla tutmuyor beklemek istemiyorsan ctrl+w yap

Siz de buralar da oyalanıyorsunuz. Ben senin bulunduğun konumu kaç kere geçtim. Buraya sizlere akıl vermeye değil uyarmaya geldim.KissBerry demiş ki:insan değilse girme seni burda kimze zorla tutmuyor beklemek istemiyorsan ctrl+w yap
Ban lı oldukları için olabilirmihmzsnmz demiş ki:Ya anlamıyorum şu laf atanlar neden kendi üyelikleriyle değilde yeni üyelikleriyle gelip post atıp gidiyorlar![]()
hmzsnmz demiş ki:
İşte adamlar o kadar seviyorlar ki bizleri kopamıyorlar , ne kadar suç işleseler de banlasakta yeni üyelikler alıp takılıyorlar burada ^^
tabi 5 gun sonra koyarsınız youtube da programı tanıtan adam linkini bu hafta sonu vericem ve 48 saat duracak demişToxicated demiş ki:PS : Dünden beri yüklüyoruz zaten sanıyorum ki linki de 5 gün sonra koyarız, capiş ?
Toxicated demiş ki:Ahh ahh, her kümeste kendini akıllı sanan horozlar vardır ama kümesi geçindiren tavuktur. (Niye böyle bi benzetme yaptım bende bilmiyorumyserkant demiş ki:Toxicated demiş ki:Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz ..![]()
![]()
Nasıl Bir Cahilliktir bu ya sizi kim böyle moderator falan ediyo anlamadımki 5000 silke 50 50 gidiyomuş hiçmi haberiniz yok günlük 1000 silk sınırından zaten yükleyebileceğin günde max 20 tane 50 silklik e pin bi çara he diyosanki ben 5000 silki 5 çara yüklüyorum niye hep ünlü rakam bu 5000 5 çara deil 10 - 50 - 100 çara alabildine snırsız yükle milleti özendirmenin manası ne ve ben böyle bi olayın varolduğğuna inanmıyorum bütün yabancı forum sitelerinde verilmiş ne hikmetse hiçbirindede link yok :) sizde burda atmış tutuyosunuz :))
PS : Dünden beri yüklüyoruz zaten sanıyorum ki linki de 5 gün sonra koyarız, capiş ?
yserkant demiş ki:harika bir site 300bin tane char satış ilanı var ve böyle topicler açıyorsunuz tapıyorum sizlere![]()