Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
KissBerry demiş ki:
insan değilse girme seni burda kimze zorla tutmuyor beklemek istemiyorsan ctrl+w yap
Siz de buralar da oyalanıyorsunuz. Ben senin bulunduğun konumu kaç kere geçtim. Buraya sizlere akıl vermeye değil uyarmaya geldim. :wink1:

Hacım saolun güzel birşeyde linki görsek bi :)

Bide yapan admin arkadaslar ss vea video cekip koyunda millet inansn

dun 1000 silk yapım paylascam dıolardı sımdı derın devlet ıslerı oldu yalanlar bın turlu

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hmzsnmz demiş ki:
:lol:

İşte adamlar o kadar seviyorlar ki bizleri kopamıyorlar , ne kadar suç işleseler de banlasakta yeni üyelikler alıp takılıyorlar burada ^^

dünyanın bir numaralı silkroad online bilgi paylaşım sitesi www.extraloob.com

bu bağlamda söylenecek çok birşey yok bu topicte gördük ki sömürücüler var bu yüzden VIP üyelere özel yapacağız artık bu işleri 8)

Toxicated demiş ki:
PS : Dünden beri yüklüyoruz zaten sanıyorum ki linki de 5 gün sonra koyarız, capiş ?
tabi 5 gun sonra koyarsınız youtube da programı tanıtan adam linkini bu hafta sonu vericem ve 48 saat duracak demiş :rolleyes1:

Toxicated demiş ki:
yserkant demiş ki:
Toxicated demiş ki:
Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz .. :roll: sin:

Nasıl Bir Cahilliktir bu ya sizi kim böyle moderator falan ediyo anlamadımki 5000 silke 50 50 gidiyomuş hiçmi haberiniz yok günlük 1000 silk sınırından zaten yükleyebileceğin günde max 20 tane 50 silklik e pin bi çara he diyosanki ben 5000 silki 5 çara yüklüyorum niye hep ünlü rakam bu 5000 5 çara deil 10 - 50 - 100 çara alabildine snırsız yükle milleti özendirmenin manası ne ve ben böyle bi olayın varolduğğuna inanmıyorum bütün yabancı forum sitelerinde verilmiş ne hikmetse hiçbirindede link yok :) sizde burda atmış tutuyosunuz :)
Ahh ahh, her kümeste kendini akıllı sanan horozlar vardır ama kümesi geçindiren tavuktur. (Niye böyle bi benzetme yaptım bende bilmiyorum :P )

PS : Dünden beri yüklüyoruz zaten sanıyorum ki linki de 5 gün sonra koyarız, capiş ?

teşekkür ederiz :muck:

harika bir site 300bin tane char satış ilanı var ve böyle topicler açıyorsunuz tapıyorum sizlere :buddha:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yserkant demiş ki:
harika bir site 300bin tane char satış ilanı var ve böyle topicler açıyorsunuz tapıyorum sizlere :buddha:

teşekkürler canımcım bizde sizleri çok seviyoruz :muck:

banlanmayı göze alıyorsanız yükleyin bu yüklenilen e-pinler kaydedilmemiş numaralar ve yüklediğiniz her e pin numarası serverlarda yedekleniyor. bu açık çoktan farkedildi joymax bu silk yükleyen çarları süresiz banlayacak. Bu yöntem çalışıyor ama güvenli değil. Kesinlikle kullanmayın derim. İlla kullanacam diyosanız proksi ayarlarınızı değiştirin ama onunda işe yarayacağını sanmıyorum çünkü az önce silkroad online oyun girişleri kapatıldı şimdiden herkese geçmiş olsun ...

Madem program linkini vermiyeceksiniz milleti neden böyle bekletiyorsunuz ?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt