Memnun oldum bende Gargamel.EagLePaw demiş ki:ben mı yuksel belkı aranızda benı tanıyan olur gamesultandan :) bakıorum burda neler yapıosunuz dıe
PS:Bende Joymax'den geldim bakıyorum neler yapıyosunuz diye

Memnun oldum bende Gargamel.EagLePaw demiş ki:ben mı yuksel belkı aranızda benı tanıyan olur gamesultandan :) bakıorum burda neler yapıosunuz dıe
Ne dediğini bilmiyorsun.Eğer burası paylaşım sitesi değilse eğer senin dediğin gibi adamlar birşey bulmuşlar buna emek harcamışlar ve buraya link koymayacaklarsa ne için konuyu açtınız o vakit?Spyware demiş ki:İşte siz bukadarsınız..
Bir link verilmedi diye içinizden etmediğiniz küfür bırakmadığınıza eminim.Burada şimdiye kadar onlarca program, ücretsiz bot, loader vs vs paylaşıldı.Bunları indirdiğinizde "çok sağolun, extraloob 1 numara" diyen arkadaşları burada göremiyorum? Adamlar birşey bulmuşlar ve buna emek harcamışlar, emek harcamış olmasalar bile sonuçta onu bulmuşlar ve kullanmaları sonuna kadar haklı bir sebep.İster verir ister vermez, bu onu ilgilendirir.Sizin burda komik davranışlarınız yüzünden bizlerde yararlanamayabiliriz.Bizim 2, sizin 5 bacağınız yok.Herkes gibi bekleyeceksiniz.Beklemek istemeyen CTRL+W tuşuna basabilir![]()
Metamorph demiş ki:Ne dediğini bilmiyorsun.Eğer burası paylaşım sitesi değilse eğer senin dediğin gibi adamlar birşey bulmuşlar buna emek harcamışlar ve buraya link koymayacaklarsa ne için konuyu açtınız o vakit?Spyware demiş ki:İşte siz bukadarsınız..
Bir link verilmedi diye içinizden etmediğiniz küfür bırakmadığınıza eminim.Burada şimdiye kadar onlarca program, ücretsiz bot, loader vs vs paylaşıldı.Bunları indirdiğinizde "çok sağolun, extraloob 1 numara" diyen arkadaşları burada göremiyorum? Adamlar birşey bulmuşlar ve buna emek harcamışlar, emek harcamış olmasalar bile sonuçta onu bulmuşlar ve kullanmaları sonuna kadar haklı bir sebep.İster verir ister vermez, bu onu ilgilendirir.Sizin burda komik davranışlarınız yüzünden bizlerde yararlanamayabiliriz.Bizim 2, sizin 5 bacağınız yok.Herkes gibi bekleyeceksiniz.Beklemek istemeyen CTRL+W tuşuna basabilir![]()
+1Spyware demiş ki:İşte siz bukadarsınız..
eğerki sen o silkleri yükleyebiliyorsan bende bu forumu terk ederim yalan yere millete gaz vermenin mantıgı yok kardeşim ben bu işlerin böyle kolay olamayacagını biras kafası çalışan adam bilir joymax gibi bir şirkette böle şeyle göz yumacak sende saatlerce 50 silk 50 silk yuklemeye çalışacaksın öylemi boş yere userları değil kendinizi kandırmayınToxicated demiş ki:Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz ..![]()
![]()
öylebir program yok olsada bizimkilerin elinde değilStarVvare demiş ki:Anlamıyorum burası bir paylaşım sitesiyse neden normal memberlardan bu program saklanıyor.
oda forumun en hit topiclerinden biri burada sadece insan oyalıyorlar. Bir avuç temiz insan vardı onlarıda artık burada göremiyorum.Essenc3 demiş ki:Bu Topicin görüntülenme sayısı -> 3588
qwer adlı topicin görüntülenme sayısı -> 30418
![]()
StarVvare demiş ki:Anlamıyorum burası bir paylaşım sitesiyse neden normal memberlardan bu program saklanıyor.
extraloob demiş ki:StarVvare demiş ki:Anlamıyorum burası bir paylaşım sitesiyse neden normal memberlardan bu program saklanıyor.
sence neden bir düşün bakalım ip ucu vereyim mi siyasi derin devlet işleri![]()