Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
link geleceğini sanmıorm artık bu saatden sonra inspection da oluo ümidmi kestim şahsen...

lol ya böyle bişe olması imkansız epinleri erkom bilgisayar değil joymax oluşturuyor erkom bilgisayarda hazı epinleri satıyor bu kadar basit böyle bir program olacagını olsa bile silk yükleyecegini yüklese bile jomaxın o charı oynatacagını düşünüyormusunz mantıklı düşünün

Server
Assos
Takımı
Besiktas
SaiJeva demiş ki:
lol ya böyle bişe olması imkansız epinleri erkom bilgisayar değil joymax oluşturuyor erkom bilgisayarda hazı epinleri satıyor bu kadar basit böyle bir program olacagını olsa bile silk yükleyecegini yüklese bile jomaxın o charı oynatacagını düşünüyormusunz mantıklı düşünün
Biraz daha mantıklı düşünürsen hiçbirşeyin olmazının olabileceğini anlarsın :muck:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz .. :roll: sin:

Toxicated demiş ki:
Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz .. :roll: sin:

Nasıl Bir Cahilliktir bu ya sizi kim böyle moderator falan ediyo anlamadımki 5000 silke 50 50 gidiyomuş hiçmi haberiniz yok günlük 1000 silk sınırından zaten yükleyebileceğin günde max 20 tane 50 silklik e pin bi çara he diyosanki ben 5000 silki 5 çara yüklüyorum niye hep ünlü rakam bu 5000 5 çara deil 10 - 50 - 100 çara alabildine snırsız yükle milleti özendirmenin manası ne ve ben böyle bi olayın varolduğğuna inanmıyorum bütün yabancı forum sitelerinde verilmiş ne hikmetse hiçbirindede link yok :) sizde burda atmış tutuyosunuz :)

CPU

rank8
bunun indirme linki yokmu o videoyu youtube den bende buldumda linki bulamadım indirme liki verirsen iyi olur

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt