Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
yserkant demiş ki:
Toxicated demiş ki:
Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz .. :roll: sin:

Nasıl Bir Cahilliktir bu ya sizi kim böyle moderator falan ediyo anlamadımki 5000 silke 50 50 gidiyomuş hiçmi haberiniz yok günlük 1000 silk sınırından zaten yükleyebileceğin günde max 20 tane 50 silklik e pin bi çara he diyosanki ben 5000 silki 5 çara yüklüyorum niye hep ünlü rakam bu 5000 5 çara deil 10 - 50 - 100 çara alabildine snırsız yükle milleti özendirmenin manası ne ve ben böyle bi olayın varolduğğuna inanmıyorum bütün yabancı forum sitelerinde verilmiş ne hikmetse hiçbirindede link yok :) sizde burda atmış tutuyosunuz :)
:thumbsup:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
yserkant demiş ki:
Toxicated demiş ki:
Pffff ne zormuş bunu 5000 silk yapmak ya saatlerdir 50 - 50 gidiyoruz .. :roll: sin:

Nasıl Bir Cahilliktir bu ya sizi kim böyle moderator falan ediyo anlamadımki 5000 silke 50 50 gidiyomuş hiçmi haberiniz yok günlük 1000 silk sınırından zaten yükleyebileceğin günde max 20 tane 50 silklik e pin bi çara he diyosanki ben 5000 silki 5 çara yüklüyorum niye hep ünlü rakam bu 5000 5 çara deil 10 - 50 - 100 çara alabildine snırsız yükle milleti özendirmenin manası ne ve ben böyle bi olayın varolduğğuna inanmıyorum bütün yabancı forum sitelerinde verilmiş ne hikmetse hiçbirindede link yok :) sizde burda atmış tutuyosunuz :)
Ahh ahh, her kümeste kendini akıllı sanan horozlar vardır ama kümesi geçindiren tavuktur. (Niye böyle bi benzetme yaptım bende bilmiyorum :P )

PS : Dünden beri yüklüyoruz zaten sanıyorum ki linki de 5 gün sonra koyarız, capiş ?

Hiç bilmediğim bir yerde , En çok bildiklerimleyim
işine geleni paylaşıp işine gelmeyeni paylaşmıcaksan buraya paylaşım sitesi demiyeceksiniz.! ya bu bilgiyi insanlara 5 gün sonra vericektiniz yada bilgiyi verip linki vericez deyip kıvrandırmayacaktınız..! ben şöyle baktım foruma gecede göz atmıştım o kadar insan beklemiş bu reva mı? hee şuda var forumun horozu sizlersiniz tavuk olan üyeleriniz bunu unutmuş gibisin.! bu kadar adam olmasa bu site bu hale gelemezdi... ( tavuk horoz benzetmesini sen yaptığın için yaptım kimseyi hayvana benzetmek huyum değildir.) son olarak en yetkili ağız link vermiyeceğini söylesin millet beklemesin.eğer bu arkadaşımızda yetkili kişiyse duydunuz 5 gün sonra :)

_Dejavu demiş ki:
işine geleni paylaşıp işine gelmeyeni paylaşmıcaksan buraya paylaşım sitesi demiyeceksiniz.! ya bu bilgiyi insanlara 5 gün sonra vericektiniz yada bilgiyi verip linki vericez deyip kıvrandırmayacaktınız..! ben şöyle baktım foruma gecede göz atmıştım o kadar insan beklemiş bu reva mı? hee şuda var forumun horozu sizlersiniz tavuk olan üyeleriniz bunu unutmuş gibisin.! bu kadar adam olmasa bu site bu hale gelemezdi... ( tavuk horoz benzetmesini sen yaptığın için yaptım kimseyi hayvana benzetmek huyum değildir.) son olarak en yetkili ağız link vermiyeceğini söylesin millet beklemesin.eğer bu arkadaşımızda yetkili kişiyse duydunuz 5 gün sonra :)
adam haklı...

_Dejavu demiş ki:
Sonuna kadar haklısın.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
_Dejavu demiş ki:
Allah allah, ben kimseyi hayvana benzetmedim ki .. İlişkiyi anlattım, beklemek yada beklememek size kalmış hacım biz en başta şu saatte link koyacaz demedik ki yakında koyacaz dedik :lol: Ayrıca sizlere zaten her boşlukta bu günlere hep beraber geldiğimizi ve sizlere sonsuz teşekkür ettiğimizi vurguluyoruz ..

eger gercekse silklerı bıtırıolar sonra koycaklar bos seyı alın koyduk dıcekler :)

vercek ama bıtırdıkten sonra vercekler lınkı yada bug kapandıktan sonra alın verdık ıste exl farkı falan dırek yazarlar :)

EagLePaw demiş ki:
vercek ama bıtırdıkten sonra vercekler lınkı yada bug kapandıktan sonra alın verdık ıste exl farkı falan dırek yazarlar :)
dogru çünkü verirlerse satışlar düşeçek....

Server
Assos
Takımı
Besiktas
20 mesajlı 2010 kayıtlı üyeler hoşgeldiniz,ilk mesajlarınız buraya mı ? İnsan bi kendini tanıtır :lol:

Takımı
Besiktas
İşte siz bukadarsınız..

Bir link verilmedi diye içinizden etmediğiniz küfür bırakmadığınıza eminim.Burada şimdiye kadar onlarca program, ücretsiz bot, loader vs vs paylaşıldı.Bunları indirdiğinizde "çok sağolun, extraloob 1 numara" diyen arkadaşları burada göremiyorum? Adamlar birşey bulmuşlar ve buna emek harcamışlar, emek harcamış olmasalar bile sonuçta onu bulmuşlar ve kullanmaları sonuna kadar haklı bir sebep.İster verir ister vermez, bu onu ilgilendirir.Sizin burda komik davranışlarınız yüzünden bizlerde yararlanamayabiliriz.Bizim 2, sizin 5 bacağınız yok.Herkes gibi bekleyeceksiniz.Beklemek istemeyen CTRL+W tuşuna basabilir :wink1:

Toxicated demiş ki:
20 mesajlı 2010 kayıtlı üyeler hoşgeldiniz,ilk mesajlarınız buraya mı ? İnsan bi kendini tanıtır :lol:
eski üyeligim banlandıgı için olabilirmi hemde haksız yere..?

ben mı yuksel belkı aranızda benı tanıyan olur gamesultandan :) bakıorum burda neler yapıosunuz dıe

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt