dc vermesi le ne alakası var bunun??__neo74__ demiş ki:galiba accountunu 2 dolara aktiveleştireksin :S:S
oyun full...
![]() |
dc vermesi le ne alakası var bunun??__neo74__ demiş ki:galiba accountunu 2 dolara aktiveleştireksin :S:S
forumda dolaşırken bir yerde okumuştumvolkanka demiş ki:dc vermesi le ne alakası var bunun??__neo74__ demiş ki:galiba accountunu 2 dolara aktiveleştireksin :S:S
oyun full...
deneme kardeşim ben girim önce..0_0 şaka bir yana bende 5 dk önce dc yedim almıyor valla :S:S:S__neo74__ demiş ki:yarım saattir deniyorum olmuyor![]()
%0 bence_PredatoR_ demiş ki:bu login sorunlarını bi halledemediler.ıd pw yazarsın dc verir. masaüstüne atar.oto login çalışmaz.server doluysa girme şansımız %20lerde
ahaha güldüm bakarshavin06 demiş ki:allahım deli olucamsabahtan beri kasıyordum harika bir party buldum tam kasmaya başladım deli gibi exp gelmeye başladı sonra birden ekran karardı laptopun fişini takmayı unutmuşum kurtaramadım kapandı pc tekrarda giremiyorum login kapalı
![]()
Evetvolkanka demiş ki:ahaha güldüm bakarshavin06 demiş ki:allahım deli olucamsabahtan beri kasıyordum harika bir party buldum tam kasmaya başladım deli gibi exp gelmeye başladı sonra birden ekran karardı laptopun fişini takmayı unutmuşum kurtaramadım kapandı pc tekrarda giremiyorum login kapalı
![]()
![]()