id pw yazınca dc yiyorsanız çıkıp tekrar deniyeceksiniz ben öyle girdim. Arkadaşlar server rayına oturdu bence bugün 2-3 check dışında hep oyundaydım ve dc yemedim. 2. serverda gelince çok rahatlıyacağız. EliteSro adam olmaya başladı.

bu login sorunlarını bi halledemediler.ıd pw yazarsın dc verir. masaüstüne atar.oto login çalışmaz.server doluysa girme şansımız %20lerde

arkadaşlar görev yöneticisinden işlemlere bakınız dc vermeden atarsa eğer arka planda çalışıyor oyun...onu kapatmanız gerekmekte. ama ben bir türlü kapatamıyorum. işlem sonlandırılamıyor:)

allahım deli olucam :D sabahtan beri kasıyordum harika bir party buldum tam kasmaya başladım deli gibi exp gelmeye başladı sonra birden ekran karardı laptopun fişini takmayı unutmuşum kurtaramadım kapandı pc tekrarda giremiyorum login kapalı summer7:

arshavin06 demiş ki:
allahım deli olucam :D sabahtan beri kasıyordum harika bir party buldum tam kasmaya başladım deli gibi exp gelmeye başladı sonra birden ekran karardı laptopun fişini takmayı unutmuşum kurtaramadım kapandı pc tekrarda giremiyorum login kapalı summer7:
ahaha güldüm bak biggrint1

volkanka demiş ki:
arshavin06 demiş ki:
ahaha güldüm bak biggrint1
Evet :D Bende sinirden gülüyorum lanet olsunn summer2:

Yukarı Alt