Yenilikler geliyor oyuna ondan bence__neo74__ demiş ki:bu kadar uzun kapalı olmuşmuydu sw bende dün başladım?
Dostum msnini alabilir miyim acaba sormak istediğim bir kaç şey varda ?Olympos demiş ki:Benim nick Marinero pm atabilirsiniz 56 levelim . BlackArmy guildinede hepinizi bekleriz 5 lv olduk![]()
qwp15 demiş ki:Yani char aççam rogue olcak çok hoşuma kaçıo skilleri .D
Bro msn kullanmıyorum sen pm at ben cevaplarım hemenHighFlyah demiş ki:Dostum msnini alabilir miyim acaba sormak istediğim bir kaç şey varda ?Olympos demiş ki:Benim nick Marinero pm atabilirsiniz 56 levelim . BlackArmy guildinede hepinizi bekleriz 5 lv olduk![]()
yada benimkini ekle farketmez imzamda var zaten...
peki silk cekecegimiz bi site falan var mı?Olympos demiş ki:Yenilikler geliyor oyuna ondan bence__neo74__ demiş ki:bu kadar uzun kapalı olmuşmuydu sw bende dün başladım?
Tamam dostum oyun açılsın friende eklerimOlympos demiş ki:Bro msn kullanmıyorum sen pm at ben cevaplarım hemenHighFlyah demiş ki:Dostum msnini alabilir miyim acaba sormak istediğim bir kaç şey varda ?Olympos demiş ki:Benim nick Marinero pm atabilirsiniz 56 levelim . BlackArmy guildinede hepinizi bekleriz 5 lv olduk![]()
yada benimkini ekle farketmez imzamda var zaten...
kullanmıom broHighFlyah demiş ki:qwp15 demiş ki:Yani char aççam rogue olcak çok hoşuma kaçıo skilleri .D
Msni vermedin hala :)