sen gene geç kalırsınmusman demiş ki:Açıl susam açıll![]()
Olympos demiş ki:2. server ücretli olursa oraya gidebilirim . eziklerdende kurtulmuş oluruz oyun ezik kaynıyor . adam 15 lvde bard yetilere ptye girmeye çalışıyor
:) Öyle düşünme hiç kimse anasının karnından sro yu bilerek çıkmıyo onlarda kendilerini geliştirme , bir an önce oyunu kavrayıp tabiri cahizse adam kesmek istiyorlar onlarada hak vermek lazım . Saygılı oldukları sürece bence bir problem yok . Biraz daha insiyatif :)Olympos demiş ki:2. server ücretli olursa oraya gidebilirim . eziklerdende kurtulmuş oluruz oyun ezik kaynıyor . adam 15 lvde bard yetilere ptye girmeye çalışıyor
doğru önce saygı oyunu bilmesede olur ben kasarımHighFlyah demiş ki::) Öyle düşünme hiç kimse anasının karnından sro yu bilerek çıkmıyo onlarda kendilerini geliştirme , bir an önce oyunu kavrayıp tabiri cahizse adam kesmek istiyorlar onlarada hak vermek lazım . Saygılı oldukları sürece bence bir problem yok . Biraz daha insiyatif :)Olympos demiş ki:2. server ücretli olursa oraya gidebilirim . eziklerdende kurtulmuş oluruz oyun ezik kaynıyor . adam 15 lvde bard yetilere ptye girmeye çalışıyor
Aynen aynen . Level kaç dostum ?qwp15 demiş ki:doğru önce saygı oyunu bilmesede olur ben kasarımHighFlyah demiş ki::) Öyle düşünme hiç kimse anasının karnından sro yu bilerek çıkmıyo onlarda kendilerini geliştirme , bir an önce oyunu kavrayıp tabiri cahizse adam kesmek istiyorlar onlarada hak vermek lazım . Saygılı oldukları sürece bence bir problem yok . Biraz daha insiyatif :)Olympos demiş ki:2. server ücretli olursa oraya gidebilirim . eziklerdende kurtulmuş oluruz oyun ezik kaynıyor . adam 15 lvde bard yetilere ptye girmeye çalışıyor![]()
İyi güzel bende yeni başladım işte haberim yoktu bu sw den :)qwp15 demiş ki:47 ^^