Olympos demiş ki:
Ctfye girmeyle alakası yok şuan oyundada kimse yok kim diyorsa yiyor sizi server check oldu oyunda kimse kalamaz
Öyle bir şey yok işte bazen oyunda teleport yapanları topluca bi atıyor ve serverı checke alıyor logini kapatıyor. Böylece sadece içeride kalanlar devam edebiliyor. Dışarıdan giriş olmuyor

musman demiş ki:
Olympos demiş ki:
Ctfye girmeyle alakası yok şuan oyundada kimse yok kim diyorsa yiyor sizi server check oldu oyunda kimse kalamaz
Öyle bir şey yok işte bazen oyunda teleport yapanları topluca bi atıyor ve serverı checke alıyor logini kapatıyor. Böylece sadece içeride kalanlar devam edebiliyor. Dışarıdan giriş olmuyor
Ben teleport falan yapmıyordum arkadaşla beraber kasıyorduk ikimizide attı

e o zman sitede nie online yazıyor az ilgilenin madem acıcaksınız böle bi konu ilgilenceksiniz kardesım

Olympos demiş ki:
5 saniye önce dc yedim. arkadaşım neden insanları kandırayım manyak mıyım ben?

kardeşim inat etmeyin oyun ztn açık kapasite dolu login serverı kapttılar ver giremiosun işde check die inat eden arkadaş başına gelmediyse suscaksın bunaltnn :@ :p

ark durum ney şuan da oyun da onayan var mı ?? yoksa login kapadı gene şerefsizler 6 olacak tım %95:S

polat_57_polat demiş ki:
kardeşim inat etmeyin oyun ztn açık kapasite dolu login serverı kapttılar ver giremiosun işde check die inat eden arkadaş başına gelmediyse suscaksın bunaltnn :@ :p
Arkadaşım ben oyundaydım dc yedim tekrar girmeye çalıştım ıd pw yazıcaktım baktımsw check , sonrada bağlantıyı kestiler yenileme yapıyorlar yani , oyun dolu olduğundan değil bence

Yukarı Alt