Capture The Flagvolkanka demiş ki:ctf nedemek ?
mechulbenbanban demiş ki:oyun acıkmı kapalımı xD
Öyle bir şey yok işte bazen oyunda teleport yapanları topluca bi atıyor ve serverı checke alıyor logini kapatıyor. Böylece sadece içeride kalanlar devam edebiliyor. Dışarıdan giriş olmuyorOlympos demiş ki:Ctfye girmeyle alakası yok şuan oyundada kimse yok kim diyorsa yiyor sizi server check oldu oyunda kimse kalamaz
Ben teleport falan yapmıyordum arkadaşla beraber kasıyorduk ikimizide attımusman demiş ki:Öyle bir şey yok işte bazen oyunda teleport yapanları topluca bi atıyor ve serverı checke alıyor logini kapatıyor. Böylece sadece içeride kalanlar devam edebiliyor. Dışarıdan giriş olmuyorOlympos demiş ki:Ctfye girmeyle alakası yok şuan oyundada kimse yok kim diyorsa yiyor sizi server check oldu oyunda kimse kalamaz
Ya var niye inat ediyorsunOlympos demiş ki:Oyun kapalı şuanda check oyunda kimse yok
Abi sw check oldu oyunda kimse kalamazmusman demiş ki:Ya var niye inat ediyorsunOlympos demiş ki:Oyun kapalı şuanda check oyunda kimse yok![]()
imzasında yazıyor ya MuSMaNWarnerBros demiş ki:musman çarının ismi ne![]()
Salla onu o hep öylebenbanban demiş ki:e o zman sitede nie online yazıyor az ilgilenin madem acıcaksınız böle bi konu ilgilenceksiniz kardesım
5 saniye önce dc yedim. arkadaşım neden insanları kandırayım manyak mıyım ben?Olympos demiş ki:Ctfye girmeyle alakası yok şuan oyundada kimse yok kim diyorsa yiyor sizi server check oldu oyunda kimse kalamaz
Arkadaşım ben oyundaydım dc yedim tekrar girmeye çalıştım ıd pw yazıcaktım baktımsw check , sonrada bağlantıyı kestiler yenileme yapıyorlar yani , oyun dolu olduğundan değil bencepolat_57_polat demiş ki:kardeşim inat etmeyin oyun ztn açık kapasite dolu login serverı kapttılar ver giremiosun işde check die inat eden arkadaş başına gelmediyse suscaksın bunaltnn :@ :p