Millet bildiğim kadarıyla türklere ıp ban atmışlar oyun şuan açık sadece türkler giremiyor ... :(

Bu ırkçı ingilizlerin anketi önemsenmedi o zaman ? .d bak bu mutluluk verir insana arkadaslar server de yeniyim sağlam bi türk guıldı varsa seve seve gelirim ...

aynen ben ve kardeşim de gelebiliriz guild varsa extarloob açar br tane zaten NoWayNout buna benzer bir şey di sanırım:D:D

Arkadaşla iyice araştırdım bu türk ıp banlanma durumunu gerçekten bilmeden konuşmuşum ... Bi anket varmış heralde ama önemsenmemiş galiba bu yani olay bide aniden böyle check olunca herkes aynı şeyi düşünmüşdür ... Bu yani ins. yakında açılırda millet sıkılmaz .

qwp15 demiş ki:
Arkadaşla iyice araştırdım bu türk ıp banlanma durumunu gerçekten bilmeden konuşmuşum ... Bi anket varmış heralde ama önemsenmemiş galiba bu yani olay bide aniden böyle check olunca herkes aynı şeyi düşünmüşdür ... Bu yani ins. yakında açılırda millet sıkılmaz .
bu iyi haber kardeşim eyer olsaydı zaten çok büyük hakszılık ve ırkcılık olurdu

Çok kısa bir süreliğine açıldı tekrar kapandı arkadaşlar. Giremeyenlere geçmiş olsun :lol: Ben anlamadım nasıl girdiğimi ama tekte girdi :dance:

Yukarı Alt