Aynen banada geliyo
Fundamental demiş ki:off bi acele çıktım yukarı online görünce :/ the server is undergoing inspection or updates geliyo :S sadece bana mı geliyor yoksa başka bu hatayı alan var mı?
offlinejelibon demiş ki:oyunun durumu nedir? online offline?
nakah00219 demiş ki:benim 41 lvl warrior-cleric varda belki yeni rouge-cleric acarim yarın ögleden sora girer inş
Yahu ne botu allah aşkına ! Siz botsuz yapamazmısınız arkadaşlar ?nukenobar demiş ki:Bot çıktımı yeter bide adamlar glo atıyor nasıl oluyo bu
+1arshavin06 demiş ki:Yahu ne botu allah aşkına ! Siz botsuz yapamazmısınız arkadaşlar ?nukenobar demiş ki:Bot çıktımı yeter bide adamlar glo atıyor nasıl oluyo buOyun zaten 15x, Party Moblar var, Eu charlar var siz hala bot istiyorsunuz. Öğrenin elle kasmayı ! Zaten dolu olan server botla nasıl olabilir farkında değil miniz ? Millet girecek bir sürü bot char hatta 8'li partysini bile kuranlar olacaktır. Ondan sonra oyun 7/24 dolu olacak biz normal player lara oyun haram olacak!
Evet, benim demek istediğimde bu. Bot olursa oyuna girmek hayal olacaktır. Ama zatende botun kolay kolay olabileceğini sanmıyorum baya sağlammış oyun, yapamıyorlarmış. İnşallahda yapamazlarDarkAlien demiş ki:bot olmasın alla alla zaten bot olmadan server full dolu bot cok gerek siz bot la yapamayacaklar oynamasın ozaman bot suz kasan lara engel olmasın