Oyundakiler oynuyor, oyunda olmayanlar tekrar giriş yapamıyor. Oyundan çıkan avcunu yalıyor anlayacağınız. Ayrıca şunuda belirteyim dün sabaha kadar açılmadı Login şimdide açılmayacaktır boşuna beklemeyin :byes:

arshavin06 demiş ki:
DarkAlien demiş ki:
bot olmasın alla alla zaten bot olmadan server full dolu bot cok gerek siz bot la yapamayacaklar oynamasın ozaman bot suz kasan lara engel olmasın
Evet, benim demek istediğimde bu. Bot olursa oyuna girmek hayal olacaktır. Ama zatende botun kolay kolay olabileceğini sanmıyorum baya sağlammış oyun, yapamıyorlarmış. İnşallahda yapamazlar pray:
inş dostum inş da su oyun bi acılsa oyunu yükledim bugün girdim daha carakter acamadan dc yedim bendeki şansta bukadar olur zaten

mss29 demiş ki:
Kapalı değil arkadaşım. Akşamüstü oyun açıldı girenler girdi sonradan Login kapandı ve oyundakiler oyunda kaldı. Şu anda Login kapalı ancak oyundan çıkmayanlar hala oynayabiliyor.

Takımı
Galatasaray
Bu serverin oturmasına daha var.İlerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım neler olacak.

Serverin ilk acıldıgı zamanlarda admin oyun test asamasında ve sorun cıkarsa oyun resetlenebilir yani charlar gidebilir demişti. sanırım charlar gitti :S

sadece türklerin charları silinmiş diğer ülkelerdeki adamlarda sorun yok şimdi kasıyorlar bizi banlamış olabilirler geçmiş olsun

Nasıl yahu Türklerin ip banlanmissa hackletmek lazım burayı , ırkçılıkta son nokta yaptıkları aerefsizlik. Eğer bir daha oyuna giremezsem isroda güçlü bir turk guildi acarım böyle yapanları anlamazdim ama haklılar

Buzzz demiş ki:
sadece türklerin charları silinmiş diğer ülkelerdeki adamlarda sorun yok şimdi kasıyorlar bizi banlamış olabilirler geçmiş olsun

Hayır yabancılarda bas bas bagırıyor forumda charım silinmiş diye

Bence oyun tamamen silinsin 3gun 5 gün 1 hafta ne kadar gerekiyorsa adam gibi check yapsınlar sonra 2-3sw acsınlar vede silk alımı kolay olsun sonra herkesin kafası rahat

Yukarı Alt