+Dejavu+

Bilgiliyim
Unutmayın Sunworld 1 ilk geldiği gün ve haftadada sürekli check yerdik :) bundada aynı olsa gerek

Arkadaşlar açıklama yapıldı buyrun :)
1. Serverin 2 günlük testinin ardından exp ratelerinin iyileştirilmeye ihtiyacı olduğunu anladık ve rateleri 15x artırdık.
2. Servere olan DDOS saldırısı nedeniyle, donanım güvenlik programına ihtiyaç duyduk, test ediyoruz. Bu işlem birkaç günümüzü alabilir. Lütfen sabırlı olunuz. Olanlar için üzgünüz.

EliteSRO team

Açtıgım konuyu kilitleme sebebin nedir interpol ? kaynak olarak oyunun chat kısmındaki göreli bize bu saati werdi benden yorum gelmeden önce konuyu kilitlemen cok gereksiz bir davranış.

lnTerpoL

Bilgiliyim
OzzyOzburne demiş ki:
Açtıgım konuyu kilitleme sebebin nedir interpol ? kaynak olarak oyunun chat kısmındaki göreli bize bu saati werdi benden yorum gelmeden önce konuyu kilitlemen cok gereksiz bir davranış.
Hacım panik yapma ben dakika başı kontrol ediyorum sabit kaynakları en azından bu bölümü olsun böyle konularla doldurmayalım bu konu altından istediğin haberi yaz.

lnTerpoL demiş ki:
OzzyOzburne demiş ki:
Hacım panik yapma ben dakika başı kontrol ediyorum sabit kaynakları en azından bu bölümü olsun böyle konularla doldurmayalım bu konu altından istediğin haberi yaz.
ben sakinim whiteangel

Yukarı Alt