Check olmasının sebebi nedir ?lnTerpoL demiş ki:Bir kaç gün check.
Check olmasının sebebi nedir ?lnTerpoL demiş ki:Bir kaç gün check.
DDOS saldırıları var.SeaNwesT demiş ki:Check olmasının sebebi nedir ?lnTerpoL demiş ki:Bir kaç gün check.
Birkaç güne.qserdar35 demiş ki:ne zaman açılır :S ?
belirli gün yok arkadaşım firewall yapcaklar sanırım ne zaman biterseyakazawa demiş ki:aynı soru ne zaman acılır ? :)
dün sabah 6.30 gibi açıldı yaklaşık yarım saat.deli15 demiş ki:perşembe saat 19 dan beri kapalı bugün cumartesi inş. bugün acılır
Hacım panik yapma ben dakika başı kontrol ediyorum sabit kaynakları en azından bu bölümü olsun böyle konularla doldurmayalım bu konu altından istediğin haberi yaz.OzzyOzburne demiş ki:Açtıgım konuyu kilitleme sebebin nedir interpol ? kaynak olarak oyunun chat kısmındaki göreli bize bu saati werdi benden yorum gelmeden önce konuyu kilitlemen cok gereksiz bir davranış.
ben sakinimlnTerpoL demiş ki:Hacım panik yapma ben dakika başı kontrol ediyorum sabit kaynakları en azından bu bölümü olsun böyle konularla doldurmayalım bu konu altından istediğin haberi yaz.OzzyOzburne demiş ki:Açtıgım konuyu kilitleme sebebin nedir interpol ? kaynak olarak oyunun chat kısmındaki göreli bize bu saati werdi benden yorum gelmeden önce konuyu kilitlemen cok gereksiz bir davranış.