Hemen düşündüklerimizi uygulayalım kardeşim. Ben oyundan iGoogle.lnTerpoL demiş ki:Açıp kapatıyor var bişeyler ama hayırlısı bakalım.
lvl 100 e kadar değil miydiSameyanZeva demiş ki:Yurdun interneti çok kötü ya elemanlarda yatar inşallahta sabaha kadar kasarım, siz kuramazsanız ben kurmaya çalışayım guildi. Umarım sıkıntı çıkarmazlarda oyunda 110'a kadar extraloob olarak alnımızın akıyla çıkarız![]()
Yanlış yazmışım yavolkanka demiş ki:lvl 100 e kadar değil miydiSameyanZeva demiş ki:Yurdun interneti çok kötü ya elemanlarda yatar inşallahta sabaha kadar kasarım, siz kuramazsanız ben kurmaya çalışayım guildi. Umarım sıkıntı çıkarmazlarda oyunda 110'a kadar extraloob olarak alnımızın akıyla çıkarız![]()
![]()
Her soylenene inanmaSameyanZeva demiş ki:Yanlış yazmışım yavolkanka demiş ki:lvl 100 e kadar değil miydiSameyanZeva demiş ki:Yurdun interneti çok kötü ya elemanlarda yatar inşallahta sabaha kadar kasarım, siz kuramazsanız ben kurmaya çalışayım guildi. Umarım sıkıntı çıkarmazlarda oyunda 110'a kadar extraloob olarak alnımızın akıyla çıkarız![]()
![]()
İşte herneyse zaten Rate 2x e düşmüş diyorlar oynamaya değmez ya. Bırakırım anında.
Benim hiç umurumda değil Master lık falan, hani siz iSronuza bakarsınız bu gece oynamazsanız ben kurarım demiştim.lnTerpoL demiş ki:Guild işini isterseniz bizlere bırakın çünkü biz yeri gelir aramızda master değişimi yaparız can sıkıntısına bile.Guildi kuracak kişi bunu sorun yapacaksa kurmasın.O yüzden guild kurmayı bana bırakın.Yada kur sen ben sana parasını vereyim devret.
İsro oynamıyorum broSameyanZeva demiş ki:Benim hiç umurumda değil Master lık falan, hani siz iSronuza bakarsınız bu gece oynamazsanız ben kurarım demiştim.lnTerpoL demiş ki:Guild işini isterseniz bizlere bırakın çünkü biz yeri gelir aramızda master değişimi yaparız can sıkıntısına bile.Guildi kuracak kişi bunu sorun yapacaksa kurmasın.O yüzden guild kurmayı bana bırakın.Yada kur sen ben sana parasını vereyim devret.