Daha önce kapasite 5000 değildi. Ayrıca bir süre denediğimde sunucu populated'ken sunucu kapasitesi çok dolu diye autologin'e geçmişti. Yani sucunu kapasitesinin çokluğundan mı diye kontrol ettiler sanırım. Sonuç alamadılarsa senin tezin çürümüş oluyor.volkanka demiş ki:server kapasitesi 5000 olduysa lagın sebebi de belli oldu. Daha joymax kendisi 5000 kişilik server kurmamışken bunlar neyine güvenip böyle işlere kalkışıyor...
Bunu ben çevireyim:ramoce5 demiş ki:gmden açıklama geldii..
Sorry guys, seems this server doesnt works with some PHP functions for read the files. The stats will be offline for tonight, its too late and I have to sleep. I expect to restore everything tomorrow. Im sorry again for the inconveniences
Türkçesi..
Üzgünüm çocuklar, bu sunucu doesnt dosyaları okumak için bazı PHP fonksiyonları ile çalışır görünüyor. istatistikler bu gece için çevrimdışı, artık çok geç olacak ve ben uyku gerekiyor. Her şeyi yarın geri bekliyoruz. Im üzgünüm tekrar sakıncaya için
ramoce5 demiş ki:gmden açıklama geldii..
Sorry guys, seems this server doesnt works with some PHP functions for read the files. The stats will be offline for tonight, its too late and I have to sleep. I expect to restore everything tomorrow. Im sorry again for the inconveniences
Türkçesi..
Üzgünüm çocuklar, bu sunucu doesnt dosyaları okumak için bazı PHP fonksiyonları ile çalışır görünüyor. istatistikler bu gece için çevrimdışı, artık çok geç olacak ve ben uyku gerekiyor. Her şeyi yarın geri bekliyoruz. Im üzgünüm tekrar sakıncaya için
Ben söylemedim ki 5000 olduğunu, söyleyen arkadaşa istinaden yazdım ben o mesajı...aslankokb demiş ki:Daha önce kapasite 5000 değildi. Ayrıca bir süre denediğimde sunucu populated'ken sunucu kapasitesi çok dolu diye autologin'e geçmişti. Yani sucunu kapasitesinin çokluğundan mı diye kontrol ettiler sanırım. Sonuç alamadılarsa senin tezin çürümüş oluyor.volkanka demiş ki:server kapasitesi 5000 olduysa lagın sebebi de belli oldu. Daha joymax kendisi 5000 kişilik server kurmamışken bunlar neyine güvenip böyle işlere kalkışıyor...![]()
http://xat.com/EliteSrovolkanka demiş ki:bu açıklama nerede yapıldı acaba link verebilir misiniz?
Oyundakiler düştü mü ?volkanka demiş ki:offline oldu.
ben şuan oyundayım daha dc yazmadıSeaNwesT demiş ki:Oyundakiler düştü mü ?volkanka demiş ki:offline oldu.