aynen bro inş uzun sürmez ancak server kaldırmıyor çok fena lagg var dı birde wizzimarshavin06 demiş ki:İnşallah fazla sürmez![]()
aynen bro inş uzun sürmez ancak server kaldırmıyor çok fena lagg var dı birde wizzimarshavin06 demiş ki:İnşallah fazla sürmez![]()
Evet su anda checkdeli15 demiş ki:nası check ben oyundayım??
aynı oyundan mı bahsediyoruz?deli15 demiş ki:nası check ben oyundayım??
aslankokb demiş ki:Karakteri silinen arkadaşlar adamlar sunucuyu açtıklarında belirtmişler zaten; şu anda teknik bir test aşamasındayız ve tüm karakterler geri alınacaktır. Diye bir madde sunmuşlar ve bir sonraki maddede bu bakımdan dolayı herhangi bir silk satışımız yoktur.
Yani EliteSRO şu anda Closed Beta dönemini yaşıyordur. Bu 'check' durumlarına alışkın olmalıyız. Yalnızca lag sorunu kaldı gibi görünüyor.
Yorumları okur musun arkadaşım ? Ayrıca GM nin yaptığı açıklamayıda oku...best0 demiş ki:aslankokb demiş ki:Karakteri silinen arkadaşlar adamlar sunucuyu açtıklarında belirtmişler zaten; şu anda teknik bir test aşamasındayız ve tüm karakterler geri alınacaktır. Diye bir madde sunmuşlar ve bir sonraki maddede bu bakımdan dolayı herhangi bir silk satışımız yoktur.
Yani EliteSRO şu anda Closed Beta dönemini yaşıyordur. Bu 'check' durumlarına alışkın olmalıyız. Yalnızca lag sorunu kaldı gibi görünüyor.
kardes bilmeden konusma hic kimsenin chari silinmedi
kesinDaykoo_Brs demiş ki:silk satmaya başladıklarında baya para kaldırcaklar gibi![]()
yeni hostla beraber 5000 yaptılar diye duydumsd3da demiş ki:server kapasitesi 5000 mi oldu![]()
Denemedim ama lag azaldıysa ZSZCdeki charımı kesin satıyorumsd3da demiş ki:server kapasitesi 5000 mi oldu![]()
aslankokb demiş ki:Yorumları okur musun arkadaşım ? Ayrıca GM nin yaptığı açıklamayıda oku...best0 demiş ki:aslankokb demiş ki:Karakteri silinen arkadaşlar adamlar sunucuyu açtıklarında belirtmişler zaten; şu anda teknik bir test aşamasındayız ve tüm karakterler geri alınacaktır. Diye bir madde sunmuşlar ve bir sonraki maddede bu bakımdan dolayı herhangi bir silk satışımız yoktur.
kardes bilmeden konusma hic kimsenin chari silinmedi
Senin karakterin silinmemiş olabilir. Benimkide silinmedi ama silinen arkadaşlar var.