Fıkra kültürümüzü alt üst eden insan. 😢 Ağlamak istiyorum. 😢 😢 😢 Bana SePPuKu fıkrası yollayanı Allah bildiği gibi yapsın.Adam resmen Çin işkencesi... 😢 😢 😢
SePPuKu
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Fıkra kültürümüzü alt üst eden insan. 😢 Ağlamak istiyorum. 😢 😢 😢 Bana SePPuKu fıkrası yollayanı Allah bildiği gibi yapsın.Adam resmen Çin işkencesi... 😢 😢 😢
+
Biri onu durdursun 😁
T
Tarantella
⭐ 19y
sitemizin gülü,fıkra kültürümü 50 galaksi öteye fırlatan naçizane kişilik.
arz-ı endam ederim efendim.
hepimiz seppukuyuz.
Tanga:
Bir erkekle bir bayanin dans etmesidir.
Bu fıkrasına güldüm 😆
sıradan bir üye olamamasından dolayı gönlümüzde de taht kuramayan post herşeydir ama bende herşey olabilirm deyimini dilimize kazandırabilecek olabilen bir kişilik olabilir belki o da sözlük yazarı olmaya teşebbüs etmeye kalkmasada içinden gelen bir ses hadi beni dansa kaldır diyebilir
J
Journalist
⭐ 19y
cs serverında admin olmasına rağmen wall programı paylaşarak gözümden düşen üye.
Fıkra anlayışım alt üst oldu 😆
Hepimiz SePPuKu'yuz 😁
Hepimiz SePPuKu'yuz 😁
[F New]Solo Gitarist
Tanga:
Bu fıkrasına güldüm 😆
Oww cidden bu harika bir fıkra 🍿
S
StickControl
⭐ 19y
Tanga:
Bu fıkrasına güldüm 😆
😁 😁 😁 😁 😁
B
Black Rain
⭐ 19y
Eskiden her hareketini savunduğum, Şimdiyse bir "çocuk" tan başka bir lakap takamadığım bir "USER"...
Yazılan bunca şeyden sonra umarım davranışlarını düzenleme kararı alabilecek "olgun"luğa sahip olabilir...
Yazılan bunca şeyden sonra umarım davranışlarını düzenleme kararı alabilecek "olgun"luğa sahip olabilir...
Postman .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap