Icerige atla
Extraloob

SePPuKu

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
P
Fıkra kültürümüzü alt üst eden insan. 😢 Ağlamak istiyorum. 😢 😢 😢 Bana SePPuKu fıkrası yollayanı Allah bildiği gibi yapsın.Adam resmen Çin işkencesi... 😢 😢 😢
14 Yanıt
Q
Quensis ⭐ 19y
Fıkra kültürümüzü alt üst eden insan. 😢 Ağlamak istiyorum. 😢 😢 😢 Bana SePPuKu fıkrası yollayanı Allah bildiği gibi yapsın.Adam resmen Çin işkencesi... 😢 😢 😢
C
CaN_KsK ⭐ 19y
S
SnowFlake ⭐ 18y

+
Biri onu durdursun 😁
T
Tarantella ⭐ 19y

sitemizin gülü,fıkra kültürümü 50 galaksi öteye fırlatan naçizane kişilik.
arz-ı endam ederim efendim.
hepimiz seppukuyuz.
P
Prada ⭐ 19y

Tanga:
Bir erkekle bir bayanin dans etmesidir.

Bu fıkrasına güldüm 😆
C
ChrsNYC ⭐ 18y
sıradan bir üye olamamasından dolayı gönlümüzde de taht kuramayan post herşeydir ama bende herşey olabilirm deyimini dilimize kazandırabilecek olabilen bir kişilik olabilir belki o da sözlük yazarı olmaya teşebbüs etmeye kalkmasada içinden gelen bir ses hadi beni dansa kaldır diyebilir
J
Journalist ⭐ 19y
cs serverında admin olmasına rağmen wall programı paylaşarak gözümden düşen üye.
.NET
.NET ⭐ 19y
Fıkra anlayışım alt üst oldu 😆
Hepimiz SePPuKu'yuz 😁
[F New]Solo Gitarist
D
destiny ⭐ 18y
C
CaN_KsK ⭐ 19y

Tanga:

Bu fıkrasına güldüm 😆

Oww cidden bu harika bir fıkra 🍿
S

Tanga:

Bu fıkrasına güldüm 😆

😁 😁 😁 😁 😁
B
Black Rain ⭐ 19y
Eskiden her hareketini savunduğum, Şimdiyse bir "çocuk" tan başka bir lakap takamadığım bir "USER"...

Yazılan bunca şeyden sonra umarım davranışlarını düzenleme kararı alabilecek "olgun"luğa sahip olabilir...
Z
Zeratul ⭐ 18y
Postman .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: