CHaKaLL demiş ki:
extraloob demiş ki:
sbot'ta virus olmaz olmayacaktırda o bulunan ise paket dosyalardır kaspersky'da sıkı bir program olduğu için hemen görmüş sorun değil oyuna devam.

sbot in kaspersky out :P
Teşekkür ederim okan abi.Beklediğim cevap buydu.Ama problemim çözülmedi o yüzden kaspersky'ı devre dışı bıraktım.Sbot yeni versiyon gelene kadar kav 2010 out :headbang: ^^
antivirus programını devre dışı bırakmana gerek yok sadece botu indirirken kapat ve rar dosyasını ayrı bir klösöre aç. o klosörüde antivirus programından tarama dışı bırak.
antivurus programı o klosörü taramaz ve programı silmez sende rahatlıkla kullanırsın.
ben nod32 ve spyware doctordan o klosörün taranmasını kapattım
(iki antivurus programı çok uyumlu çalışıyor ve çakışmıyorlar :) )

CHaKaLL

Öğretiyorum
_titan_ demiş ki:
CHaKaLL demiş ki:
extraloob demiş ki:
sbot'ta virus olmaz olmayacaktırda o bulunan ise paket dosyalardır kaspersky'da sıkı bir program olduğu için hemen görmüş sorun değil oyuna devam.

sbot in kaspersky out :P
Teşekkür ederim okan abi.Beklediğim cevap buydu.Ama problemim çözülmedi o yüzden kaspersky'ı devre dışı bıraktım.Sbot yeni versiyon gelene kadar kav 2010 out :headbang: ^^
antivirus programını devre dışı bırakmana gerek yok sadece botu indirirken kapat ve rar dosyasını ayrı bir klösöre aç. o klosörüde antivirus programından tarama dışı bırak.
antivurus programı o klosörü taramaz ve programı silmez sende rahatlıkla kullanırsın.
ben nod32 ve spyware doctordan o klosörün taranmasını kapattım
(iki antivurus programı çok uyumlu çalışıyor ve çakışmıyorlar :) )
Ama bilmediğin birşey var :lol: Kaspersky 2010 bilgisayarında ne kadar 1.59.exe dosyası varsa hepsini siliyor.İstediğin kadar tanıt yinede tanımam diye ısrar edip siliyor :wink1:

Yukarı Alt