D _DarkRage_ Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 170 Beğeniler 0 Şehir Akç@y 22 Aralık 2008 #1 Arkadaşlar bugun SBot aldım login oldum fakat start client diyince böyle bi hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar bugun SBot aldım login oldum fakat start client diyince böyle bi hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
M McCappy Kayıt 15 Aralık 2008 Mesajlar 601 Beğeniler 0 22 Aralık 2008 #2 _DarkRage_ demiş ki: Arkadaşlar bugun SBot aldım login oldum fakat start client diyince böyle bi hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim... Daha fazla görüntüle... silkroadı açarken hata veriyor bottan kaynaklanan bir sorun deil silkroadı silip yüklersen sorun kalmaz
_DarkRage_ demiş ki: Arkadaşlar bugun SBot aldım login oldum fakat start client diyince böyle bi hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim... Daha fazla görüntüle... silkroadı açarken hata veriyor bottan kaynaklanan bir sorun deil silkroadı silip yüklersen sorun kalmaz
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 22 Aralık 2008 #3 hayır, sadece client at sro klasorune sonrasında yukarıdan menuden clientı göster sorun kalmaz.
D _DarkRage_ Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 170 Beğeniler 0 Şehir Akç@y 22 Aralık 2008 #4 tamam saolun hallettim
E Eyenagel Kayıt 1 Aralık 2007 Mesajlar 172 Beğeniler 0 22 Aralık 2008 #5 Unutma her yeni versionda once scripti tekrar isaretle sonra clienti tekrar goster ve save setting yaptıktan sora oyle calıstır
Unutma her yeni versionda once scripti tekrar isaretle sonra clienti tekrar goster ve save setting yaptıktan sora oyle calıstır
D _DarkRage_ Kayıt 3 Ağustos 2007 Mesajlar 170 Beğeniler 0 Şehir Akç@y 23 Aralık 2008 #6 Eyenagel demiş ki: Unutma her yeni versionda once scripti tekrar isaretle sonra clienti tekrar goster ve save setting yaptıktan sora oyle calıstır Daha fazla görüntüle... ok saol
Eyenagel demiş ki: Unutma her yeni versionda once scripti tekrar isaretle sonra clienti tekrar goster ve save setting yaptıktan sora oyle calıstır Daha fazla görüntüle... ok saol