1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro
      planetsro

SBot Sorun! Acil Yardım Lütfen...


  1. _DarkRage_

    _DarkRage_ rank8

    Kayıt:
    3 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    170
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Akç@y
    Arkadaşlar bugun SBot aldım login oldum fakat start client diyince böyle bi hata veriyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim...


    nd8owi.jpg
     
  2. McCappy

    McCappy rank8

    Kayıt:
    15 Aralık 2008
    Mesajlar:
    601
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    hunTer :)
    silkroadı açarken hata veriyor bottan kaynaklanan bir sorun deil silkroadı silip yüklersen sorun kalmaz :thumbsup:
     
  3. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.413
    Beğenilen Mesajlar:
    354
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    hayır, sadece client at sro klasorune sonrasında yukarıdan menuden clientı göster sorun kalmaz.
     
  4. _DarkRage_

    _DarkRage_ rank8

    Kayıt:
    3 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    170
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Akç@y
    tamam saolun hallettim
     
  5. Eyenagel

    Eyenagel rank8

    Kayıt:
    1 Aralık 2007
    Mesajlar:
    172
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Unutma her yeni versionda once scripti tekrar isaretle sonra clienti tekrar goster ve save setting yaptıktan sora oyle calıstır :wink1:
     
  6. _DarkRage_

    _DarkRage_ rank8

    Kayıt:
    3 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    170
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Akç@y
    ok saol :thumbsup: