Sbotu bugün aldım bütün ayarlarını yaptım fakat multiclientda bir yanlıs var sanırım.diğer baslıklarda okuduğum gibi BOT.cfg dosyasındakı safecom bolumundekı mac ları 0 olarak ayarladım her iki ayrı dosyadada fakat 2. girmeye calıstığım botun mac tekrar değişiyor ve sayılar geri gelıyor 2. charı henuz sokamadım bi süre oyuna girmeyı denedıkten sonra kendını kapatıyor.

egemenergin demiş ki:
Sbotu bugün aldım bütün ayarlarını yaptım fakat multiclientda bir yanlıs var sanırım.diğer baslıklarda okuduğum gibi BOT.cfg dosyasındakı safecom bolumundekı mac ları 0 olarak ayarladım her iki ayrı dosyadada fakat 2. girmeye calıstığım botun mac tekrar değişiyor ve sayılar geri gelıyor 2. charı henuz sokamadım bi süre oyuna girmeyı denedıkten sonra kendını kapatıyor.
Açacağınız 2 bir char için ayrıca bir bot klasorü oluşturun sorununuz düzelecektir.

ayrı dosya actım 2 ayrı dosya sbot 1 sbot 2 ardından mac ları değiştirdim fakat 2. değiştirdiğim maclar geri gelıyor

egemenergin demiş ki:
ayrı dosya actım 2 ayrı dosya sbot 1 sbot 2 ardından mac ları değiştirdim fakat 2. değiştirdiğim maclar geri gelıyor
Yapmanız gereken çok basit. Her sbot sayfasında LOGIN kısmında Enable multiple client seçeneğini işaretleyin

egemenergin demiş ki:
2 ayrı dosya yaptıysan mac leri değiştirmene gerek kalmaz Xanthos dediğini yaptınmı.

tabiki hepsını yaptım o ayarların forumlarda soylenen herseyı yaptım fakat crash alıorum..bütün dosyaları silim yenıden yukluyeyım en ıyısı en garanto cozum :))) cok tesekkruler destegınız ıcın cok hızlısınız:)) sbotda petden kasaya item aktarmanın olmaması yanında cok kotu bi özelliğide varmıs daha doğrusu yokmus auto form party yok isrodakı gibi :((

egemenergin demiş ki:
tabiki hepsını yaptım o ayarların forumlarda soylenen herseyı yaptım fakat crash alıorum..bütün dosyaları silim yenıden yukluyeyım en ıyısı en garanto cozum :))) cok tesekkruler destegınız ıcın cok hızlısınız:)) sbotda petden kasaya item aktarmanın olmaması yanında cok kotu bi özelliğide varmıs daha doğrusu yokmus auto form party yok isrodakı gibi :((
Tahminimce sro_client i ikinci açtığınız bot için göstermediniz.Bot sayfasının en üst sol köşeside Choose silkroad directory butonuna tıklayarak silkroad dosyasını seçiniz.

onuda gösterdım bi süre servera baglanmayı denerken hata alıorum derken char girdi :)))

egemenergin demiş ki:
onuda gösterdım bi süre servera baglanmayı denerken hata alıorum derken char girdi :)))
Senin ayarlarında bir sorun yokki o bizde oluyor belirli bir zaman trafic yiyor çok deneyip bugda kaldımı hata veriyor ve client kapatıyor botu yenıden acıp denetmen lazım boyle boyle girmesini beklemen lazım :popcorn:

anladım dostum cok tesekkurler.. napıcaksın 5 sene isrobotun arkasından sbotta cahillik yaşıyoruz işte :)))

cok tesekkurler Xhantos ama sorun cçzüldü arkadasın dediği gibi uzun süre logın denedımı bazen cakıomus suan 2 charla oyundayım ilgin için cok tesekkurler yinede.

peki siz bilirsiniz. ayarlarım tam diyorsanız sorun yok. Ben işyerindeyim,botlar elektrik kesilmediği sürece oyuna girip çıkıyor. client crash olsa da devam ediyor.

cok tesekkurler ama sorun arada bir yasanıomus zaten melikde aynısını soyledı suan düzeldi 2 charla oyundayım ilgin için tekrar tesekkurler

Yukarı Alt