1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro

Sbot multiclient yardım lütfen.


  1. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    Sbotu bugün aldım bütün ayarlarını yaptım fakat multiclientda bir yanlıs var sanırım.diğer baslıklarda okuduğum gibi BOT.cfg dosyasındakı safecom bolumundekı mac ları 0 olarak ayarladım her iki ayrı dosyadada fakat 2. girmeye calıstığım botun mac tekrar değişiyor ve sayılar geri gelıyor 2. charı henuz sokamadım bi süre oyuna girmeyı denedıkten sonra kendını kapatıyor.
     
  2. Quattro

    Quattro olduser

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.933
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround

    Açacağınız 2 bir char için ayrıca bir bot klasorü oluşturun sorununuz düzelecektir.
     
  3. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    ayrı dosya actım 2 ayrı dosya sbot 1 sbot 2 ardından mac ları değiştirdim fakat 2. değiştirdiğim maclar geri gelıyor
     
  4. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA

    Yapmanız gereken çok basit. Her sbot sayfasında LOGIN kısmında Enable multiple client seçeneğini işaretleyin
     
  5. Quattro

    Quattro olduser

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.933
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround

    2 ayrı dosya yaptıysan mac leri değiştirmene gerek kalmaz Xanthos dediğini yaptınmı.
     
  6. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    tabiki hepsını yaptım o ayarların forumlarda soylenen herseyı yaptım fakat crash alıorum..bütün dosyaları silim yenıden yukluyeyım en ıyısı en garanto cozum :))) cok tesekkruler destegınız ıcın cok hızlısınız:)) sbotda petden kasaya item aktarmanın olmaması yanında cok kotu bi özelliğide varmıs daha doğrusu yokmus auto form party yok isrodakı gibi :((
     
  7. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA

    Tahminimce sro_client i ikinci açtığınız bot için göstermediniz.Bot sayfasının en üst sol köşeside Choose silkroad directory butonuna tıklayarak silkroad dosyasını seçiniz.
     
  8. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    onuda gösterdım bi süre servera baglanmayı denerken hata alıorum derken char girdi :)))
     
  9. Quattro

    Quattro olduser

    Kayıt:
    25 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    6.933
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Mühendis
    Şehir:
    UnderGround

    Senin ayarlarında bir sorun yokki o bizde oluyor belirli bir zaman trafic yiyor çok deneyip bugda kaldımı hata veriyor ve client kapatıyor botu yenıden acıp denetmen lazım boyle boyle girmesini beklemen lazım :popcorn:
     
  10. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    anladım dostum cok tesekkurler.. napıcaksın 5 sene isrobotun arkasından sbotta cahillik yaşıyoruz işte :)))
     
  11. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA

    bize hatanın resmini ve botun login sayfasının resmini gösterirsen ayarlarını düzenlemene yardımcı olabiliriz.
     
  12. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    cok tesekkurler Xhantos ama sorun cçzüldü arkadasın dediği gibi uzun süre logın denedımı bazen cakıomus suan 2 charla oyundayım ilgin için cok tesekkurler yinede.
     
  13. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA

    peki siz bilirsiniz. ayarlarım tam diyorsanız sorun yok. Ben işyerindeyim,botlar elektrik kesilmediği sürece oyuna girip çıkıyor. client crash olsa da devam ediyor.
     
  14. egemenergin

    egemenergin rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    yat kaptanı

    cok tesekkurler ama sorun arada bir yasanıomus zaten melikde aynısını soyledı suan düzeldi 2 charla oyundayım ilgin için tekrar tesekkurler