bu botta script hiç bir zaman kalkmicak yani srobottaki gibi olmicaksedoex demiş ki:Ivır zıvırla ugraşacaklarına ilk önce şu kasma yerine gitme işini çözseler keşke ... Scriple sorun yok ama heryerede scrip oluşturamayız ki .
bot'un yenisi çıkmadı daha bu gün itibari ile. beklemedeyizstar287 demiş ki:bende böle bir hata veriyor wong clent version please uptade clent and bot diyor neden?
Bence script çok iyi bir olay.istediğin yoldan götürebiliyorsun çarını.Hatta hotan da kayılı bulunan bir çarı script sayesinde samarkand da onglarda ezik çar kasmaya gönderebiliyorsun.Yani 4ever scriptsedoex demiş ki:Ivır zıvırla ugraşacaklarına ilk önce şu kasma yerine gitme işini çözseler keşke ... Scriple sorun yok ama heryerede scrip oluşturamayız ki .
Onu ben niye yapamıyorum hocamCHaKaLL demiş ki:Bence script çok iyi bir olay.istediğin yoldan götürebiliyorsun çarını.Hatta hotan da kayılı bulunan bir çarı script sayesinde samarkand da onglarda ezik çar kasmaya gönderebiliyorsun.Yani 4ever scriptsedoex demiş ki:Ivır zıvırla ugraşacaklarına ilk önce şu kasma yerine gitme işini çözseler keşke ... Scriple sorun yok ama heryerede scrip oluşturamayız ki .![]()
Yok böyle birşeyMcCappy demiş ki:
eet Shiva Süper iş çıkarıyoMaRJiNaL demiş ki:Yok böyle birşeyMcCappy demiş ki:çok hızlılar
![]()
viewtopic.php?f=567&t=99551 buraya resimli olarak problemini anlat çözüm buluruzstar287 demiş ki:bu nedemek ınput param aror(4) verdi.Çözemedim