Botta angry sungsung'lara atack yapacağı yazıyordu.MaRJiNaL demiş ki:bu bot hala hungry ong'lara attack yapmıyor![]()
![]() |
Botta angry sungsung'lara atack yapacağı yazıyordu.MaRJiNaL demiş ki:bu bot hala hungry ong'lara attack yapmıyor![]()
ah bide hungry ong'ları fixleseler tam süper olucak.. eline sağlıkKiMYaGeR demiş ki:SBot ver.1.06d
Fixes:
* Zerolength stall names weren't correctly parsed. Actually stall name lengths can only be zero with a non-standard client / clientless...
Notes:
* If you got "couldn't find npc...too much lag..." error, please download this version as this bug may completely vanish then.
Download:
http://www.bot-cave.net/download/SBot_1.06d.zip
yazıor ama attack yapmıyor.. 8 10 tane hungry ong un içinden gidio normal ong u seçio öldürüo.. normal ong yoksa dolanıp duruoKiMYaGeR demiş ki:Botta angry sungsung'lara atack yapacağı yazıyordu.MaRJiNaL demiş ki:bu bot hala hungry ong'lara attack yapmıyor![]()
ben Angry Sungsung dedim :) Senin sölediğin Hangry Ong.Fix'te Angry Sungsunglara atack yapacağı yazıyorduMaRJiNaL demiş ki:yazıor ama attack yapmıyor.. 8 10 tane hungry ong un içinden gidio normal ong u seçio öldürüo.. normal ong yoksa dolanıp duruoKiMYaGeR demiş ki:Botta angry sungsung'lara atack yapacağı yazıyordu.MaRJiNaL demiş ki:bu bot hala hungry ong'lara attack yapmıyor![]()
![]()
Angry sungsung lara yapmasada olurKiMYaGeR demiş ki:ben Angry Sungsung dedim :) Senin sölediğin Hangry Ong.Fix'te Angry Sungsunglara atack yapacağı yazıyordu![]()
EXL'a özel açık. sizin adınıza biz alabiliriz. Ücreti bize gönderin,alalımdorukhan_alev demiş ki:botu alamadık yaw kapalıymışalım xD
yok hacım artık kapalı sitelerini güncellediler ve kapatıldı ki şu anda 55 tane ödeme bana gelmiş durumda açılsa hemen 55 tane alacağım adamlar gene kapatacaklarXanthos demiş ki:EXL'a özel açık. sizin adınıza biz alabiliriz. Ücreti bize gönderin,alalımdorukhan_alev demiş ki:botu alamadık yaw kapalıymışalım xD
![]()
vay be bi espiri yapalım dedik elimizde patladı. charım 90%99 olduustameen demiş ki:ya arkadaşlar bot garipleşti. training status da exp hep %0 ama sp artıyo. hp/mp de değişiyo yani char kasıyo. 1.06d yi yükledikten sonra oldu. napcaz. çözemedim??
başka bir dosyası yok zaten..macerx1 demiş ki:arkadaşlar botun sitesine kaydoldum , son version güncellemisini de indirdim fakat sadece scriptler we EXE war, bende botun normal dosyaları yok, nerden indirebilirim , __???? bikaç link gördüm fakat çalışmıyorlar... "404 Not Found"
AHAA.............. THXXXXXXX......................... SOOO MUCH! :))))KiMYaGeR demiş ki:başka bir dosyası yok zaten..macerx1 demiş ki:arkadaşlar botun sitesine kaydoldum , son version güncellemisini de indirdim fakat sadece scriptler we EXE war, bende botun normal dosyaları yok, nerden indirebilirim , __???? bikaç link gördüm fakat çalışmıyorlar... "404 Not Found"
botu kullanmaya başlayınca yeni dosyalar yaptığınız ayarlara göre kendiliğinden oluşuyor![]()