SBOT Clientless Kullanan Banlanır mı ?

• Banlanır

Votes: 151 49,2%
  • Banlanmaz

Votes: 157 51,1%

• Total voters
    307

boo

rank8
ustameen demiş ki:
@Princess89 abartılı rakamları bilirim, lafın gelişinide bilirim. yüzlerceyi anlarım. abartılır ama bu kadar da değil. buna abartmak değil sallamak denir. sanırım bende sana başka birşey demicem!
tartıştığımız şey ne kadar abarttığım veya kaç tane arkadaşım olabilir mevzusu değil. orda bi yorum yaptım banlanmayla alakalı ve o da bi örnekti noluyo da abartıyosun anlamadım he de geç beğenmediysen.. veya bi garezin mi var bana anlamadım

Prada

Clientless olarak takıldığım 17 chara tek tek giriş yaptım.. Ne ban var ne bişey.. 8)

Sbot Rulezzzzz :santa:

Princess89 demiş ki:
ustameen demiş ki:
@Princess89 abartılı rakamları bilirim, lafın gelişinide bilirim. yüzlerceyi anlarım. abartılır ama bu kadar da değil. buna abartmak değil sallamak denir. sanırım bende sana başka birşey demicem!
tartıştığımız şey ne kadar abarttığım veya kaç tane arkadaşım olabilir mevzusu değil. orda bi yorum yaptım banlanmayla alakalı ve o da bi örnekti noluyo da abartıyosun anlamadım he de geç beğenmediysen.. veya bi garezin mi var bana anlamadım
princess89 sana ne gibi bi garezim olabilir. tanımam etmem ilk defa bu mesaj ile bi tartışma oluştu. zaten ben salladığın rakamdan sonra yazdıklarına(konuyla alakalı) cevap vermişim. ille de altından birşeyler çıkartmak istiyosan kendi yazdıklarını bir başkası yazmış gibi değerlendir. milyonlarca sm kullanıcısına sen benden daha fazla takılırsın eminim :thumbsup:

1.Botun ne paralı olduğu nede parasız olduğu önemlidir onlar için.Adam nerden anlıyacak paralı parasız?
2.Clientless mı değil mi onuda nasıl anlayacak buda başka bir ayrıntı.
3.O gördüğünüz adamlar zaten silk almayan gold botları.Sen hiç silk almış gold bot gördün mü? Petli gold botlar var wizard ama onların banlandığınıda görmedim hep ordalar.
4.Sen altın yumurtlayan tavuğu kesermisin?
5.Adamların bot kullanıp kullanmadığını gelen loglardan anlıyorlar.Yani, bot hareketleri sürekli bir döngü içinde yaptığı için belli oluyor.Clientless'ı anlamasıyla ilgisi nedir çözemedim.

Sonuç olarak; silk alıyorsanız korkmayın.Belki ne ilgisi var diyeceksiniz ama 4. cevaba bakın anlarsınız.

AMAZON demiş ki:
ban ı felan boş verinde bu sm nie hala gelmedi bilen varmı ? :uyku: charlar yatışta

konu dışı ama söyleyem. adamın yılbaşı keyfi yüzünden çıkmadı sm. ocağın ilk haftasıda beklemeyin. belki 2. haftasında çıkar.

ustameen demiş ki:
AMAZON demiş ki:
ban ı felan boş verinde bu sm nie hala gelmedi bilen varmı ? :uyku: charlar yatışta

konu dışı ama söyleyem. adamın yılbaşı keyfi yüzünden çıkmadı sm. ocağın ilk haftasıda beklemeyin. belki 2. haftasında çıkar.
O zaman clockwork bir müşteri daha kaybetti . Bende Sbot a geçiyorum xD

Silk alan ban yemez diye düşünüyorum ...

Ps: Ben genede ana charımı client ile bırakıcam bota^^ sun'larıma yazık olmasını istemem:P Stallcılar ve bir kaç gold botu clientless modunda oynamak daha mantıklı...

Tekirdağ ve İstanbul'daki En Karanlık Mekanlar
gold botları bizim gibi 1-3-5 değil bir pc den en az 10-15 char açıyorlar isimleri hepsinin uydurma isimler asadasdas fln gibi ve hepsi aynı hareketleri yapıyorlar yani gold bot olduğu bir bakışta belli oluyor ama normal oyuncular hem silkle olsun hem botla oyuna para kazandırıyor bu yüzden ban olayı çok fazla olmaz olsada binde 1 talihliye düşer tahminimce ayrıca sbot diye bir bot yapılıp çok char kasabilme seçeneği eklenmişse bundan joymaxın haberi olmaması imkansız büyük ihtimal bir anlaşma vardır... bu yüzden de çok fazla ban olmaz! olursa ztn yazık olacak benim 4 chara sunlara 8)

Clientless'den değil de Pk2 Edit gibi görünmezleri falan görebiliyomuşuz galiba ben ondan korktum banlanırsa ondan banlanır kanımca !

MosquiTo demiş ki:
1.Botun ne paralı olduğu nede parasız olduğu önemlidir onlar için.Adam nerden anlıyacak paralı parasız?
3.O gördüğünüz adamlar zaten silk almayan gold botları.Sen hiç silk almış gold bot gördün mü? Petli gold botlar var wizard ama onların banlandığınıda görmedim hep ordalar.
5.Adamların bot kullanıp kullanmadığını gelen loglardan anlıyorlar.Yani, bot hareketleri sürekli bir döngü içinde yaptığı için belli oluyor.Clientless'ı anlamasıyla ilgisi nedir çözemedim.

Sonuç olarak; silk alıyorsanız korkmayın.Belki ne ilgisi var diyeceksiniz ama 4. cevaba bakın anlarsınız.
+999

Onitsuka demiş ki:
MosquiTo demiş ki:

+999

Aynen katılıyorum kardeş dışardan servera bağlanan bi oyuncunun extra bi program kullanıp kullanmadığını sro ayıkamaz ayıkması için bağlanan userların loglarını taraması lazım multiclient diyonuz aynı ip üzerinden çıkış yapan 10larca pc var bunları sen multi kullanıyon diyip banlaması lazımki ozaman sro tüm internet kafelere banı cakmış olur yani işin özü loglarda saklı birinin bot kullanıp kullanmadığı log taramasında kabak gibi ortaya cıkar tabiki client kullanıyosa kullanmayıp kasma alanına gitme ve alış veriş işini manuel yapan kişi ölümüne bot kullansa ve 0 silkle 90 olmaması için her hangi bi ban tehlikesi yoktur bence

Eğer banlanacak olsaydı sbot firması açıklama yapardı.Onuda geçtim cliend donduğunda veya kendisi kapandığında auto clientless moduna geçmezdi.Söylenecek tek söz var şimdiye kadar sbot clientless prem alıpta banlanan varmı.YOK ozaman problemde YOK :thumbsup:

bence banlanır. nedeni: sbot dc yediğinde server'a pacet veri göndermeye devam eder. ve joymax banlar.

Yukarı Alt