Kokuyu hapsetsin diye aldım bunu denicem bakalımbunun yerine doğal çam pallet al hem daha ucuz hem uzun kullanımlı hem de doğal
Kokuyu hapsetsin diye aldım bunu denicem bakalımbunun yerine doğal çam pallet al hem daha ucuz hem uzun kullanımlı hem de doğal
çok para verirsin, ve yetmez o sürekli biterKokuyu hapsetsin diye aldım bunu denicem bakalım
ucuz kum kullanıyodum ev sidik kokusundan geçilmiuor her gün de temizliyoeumçok para verirsin, ve yetmez o sürekli biter
Hy-Life Doğal Kedi Kumu Pellet 15 kg Fiyatı - Taksit Seçenekleri şundan bir kere sipariş et kullan 15kg 3 hafta falan kullanırsın muhtemelen. denersin bu süre zarfında.ucuz kum kullanıyodum ev sidik kokusundan geçilmiuor her gün de temizliyoeum
Balkon yokHy-Life Doğal Kedi Kumu Pellet 15 kg Fiyatı - Taksit Seçenekleri şundan bir kere sipariş et kullan 15kg 3 hafta falan kullanırsın muhtemelen. denersin bu süre zarfında.
doğal çam kurusu bir kokusu var balkona koyarsan hiç koku yapmaz diye düşünüyorum. zira benim ki de bundan ve koku yapmıyor kendi kokusu var.
O telefonun yanına bir macbook yakışır şimdi1ay oldu ama
Valla ne işlem yapıyorsun bilmiyorum ama alışmakla alakalıdır diye tahmin ediyorum. Alıştıktan sonra müthiş bir uyum içine giriyorsun. Ben sürekli pc >> tel veya tel >> pc dosya aktarımı yapıyorum, işlerimi saniyelere indiriyor airdrop. Yine pc'den kopyala tele yapıştır gibi özelliklerini de sıkça kullanıyorum müthiş bir olay. Biraz alışma ve keşfetmeyle alakalı. İlk başlarda bende çok sıkıntı çekmiştim. Elim sürekli sağa gidiyordu ekranı kapatmak için ^^Arkadaşımdan 2 hafta macbook ödünç aldım, windowsta 5 snde yapabileceğim işlemi macbookta 1dkda yapıyorum. PC de ios beni kanser etti hacı gerek yok![]()
Dediğim gibi alışmaya bağlı bir şey, neredeyse komple sistem değişiyor. 10 yıl boyunca android kullandıktan sonra ios'a alışmamda, özellikle klavyesine alışmam çok uzun sürdü ama şu an android telefon kullandığımda krize giriyorum. Özellikle Samsungları..Dosya yolunu bulmak bile ölümdü. Yaşadığım bir tecrübeden örnek verecek olursak. Windowsta ampps kullanıyorum localde çalışmak için programfiles/ampps/www nin altında bütün dosyalarım. Ulan macte kurdum dosya yolunu bulmam 5dk sürdü. Kendi pcimden indirdiğim www dosyasının içindekileri macin icindeki www ile değiştirmem bi 5 dk daha sürdü.
Her şeyi geçtim bir insan 2 hafta boyunca her seferinde pc başına ilk oturuşta cmd ile alt tuşunu karıştırır mı ? Evet o ios kürdü benimTelefona bile 1 ayda henüz alışamadım. mac bizi aşar