İnşallah göndermezlerçocuğu almadın umarım xD
Abi valla Sennheiser HD 4.40 BT bluetooth Kulak Çevreleyen Kulaklık hoşuma gitti ama çok pahalı
möhim olan batarya süresi göz önünde bulundurAbi valla Sennheiser HD 4.40 BT bluetooth Kulak Çevreleyen Kulaklık hoşuma gitti ama çok pahalı
300-400 olsa alırdım direk
@ArtFlex
Bak bu çok hoş , ben silikonluları takamıyorum. Acaba spor sırasında kulaktan çıkar mı
Senin var mı önereceğin ürün, fikirlerine önem veriyorummöhim olan batarya süresi göz önünde bulundur
bende mate 10 var,oyun performansı çok iyi değil ama kamera ve günlük kullanım için idealEki Görüntüle 34615
huawei p20 128gb
şuan kargoda 1 saat içinde elime ulaşacak bakalım ios dan vazgeçtim artık umarım pişman olmam :)
Hangi yerden aldınKesinlikle tavsiye ederim. Şu yaşıma kadar verdiğim paranın kuruşuna üzülmediğim tek parfüm.![]()
Bende bir Boyner'e bakayım en düşük ML-yi alacağım.Boyner(Ek olarak öncesinde Hepsiburada dan sipariş vermiştim.(Satıcı tedarik firma değil direkt hepsiburada) 11.11 tarihinde n11 indirim yapıyor diye bunlarda yapmış heralde. Neyse fiyat ugun diye Hepsiburadayı tercih ettim. Adamlar dalga geçer gibi 1 hafta sonra ürün stoklarımızda yok onun yerine şunu bunu verelim diye alakasız alakasız marka önerisi yaptılar. Birde sus payı verir gibi 20 tl hediye çeki :) 11.11 deki indirimide kaçırdım hem de parfümsüz kaldım. Boynerde %20 indirim vardı kozmetiğe oradan alayım dedim bari.)
bende dilimsizinden aldım geçtiğimiz günlerde
valla benimki de dilimsiz sayılır, erimiş bir ara acayip yapışmış. Küp küp kestim ben debende dilimsizinden aldım geçtiğimiz günlerde![]()
Hayırlı olsun, almayı düşünüyordum da acaba kulaklığın pedleri rahatsız ediyor mu ve sesi yeterli düzeyde mi ?